Δημ. Βασιλάκος: (ΠΑΣ Αρσακλή) «Μόνο περήφανος νιώθω για αυτά τα παιδιά»

Metrosport Team29 Μαΐου 2024


Την πρώτη θέση κατέκτησε ο ΠΑΣ Αρσακλή στην Κ13 και ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Βασιλάκος είπε: «Μόνο περήφανος μπορώ να νιώθω γι’ αυτά τα παιδιά της Κ13 όπως και για όλα τα παιδιά της ακαδημίας που βρέθηκαν στον τελικό της ΕΠΣ Μακεδονίας για να στηρίξουν τους συμπαίκτες τους. 

Τα παιδιά αυτά εδώ και χρόνια μας χαρίζουν αμέτρητες χαρές έτσι και φέτος μας έκαναν ακόμα μια φορά να δακρύσουμε με την χαρά τους.

 Ξεκίνησαν την χρονιά σε ένα όμιλο με τις καλύτερες ακαδημίες της ΕΠΣ Μακεδονίας και κατάφεραν να περάσουν στην φάση των «16» παρά τις αντιξοότητες που βρήκαν στην πορεία τους (τραυματισμούς, ιώσεις κ.α.) Στη συνέχεια πέρασαν με την σειρά σε διπλά παιχνίδια τον Παναθηναϊκό Θεσσαλονίκης την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τους Μπέμπηδες, ακαδημίες με τεράστια διαδρομή στον χώρο των αναπτυξιακών ηλικιών. Στον τελικό βρήκαν απέναντι τους μια παρά πολύ καλή ακαδημία τον ΠΟ Μαλακοπής -Πυλαίας και κατάφεραν να κερδίσουν και έτσι να πάρουν την 1η Θέση στην μεγαλύτερη Ενωση της Ελλάδας και μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης.

 Για την ακαδημία μας, πριν λίγα χρόνια αυτό ήταν ένα μακρινό όνειρο που τα παιδιά αυτά το έκαναν πραγματικότητα. Ευχαριστώ όλους τους γονείς που ήταν εκεί να στηρίξουν την προσπάθεια των παιδιών αυτών. Οι γονείς είναι κομμάτι της ακαδημίας και μόνο με αυτούς στο πλευρό μας θα μπορέσουμε να πάμε ένα βήμα παρακάτω και την ακαδημία μας αλλά και το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο. Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Είστε οι πρωταθλητές της καρδιάς μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.