Στρατηγός Φράγκος: «Δεν είμαι εγώ αυτός που εκλέξατε με την Ελληνική Λύση»

Metrosport Team10 Ιουνίου 2024

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, ο 30χρονος Εμμανουήλ Φράγκος, κτηνίατρος από τη Χίο ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έχοντας κατέβει με το κόμμα της Ελληνικής Λύσης. Πρόκειται για ένα μεγάλο επίτευγμα δεδομένου ότι δεν έχει μεγάλη προβολή από την τηλεόραση και δεν έχει κάποια μεγάλη πολιτική πορεία.

Έχει όμως όνομα, παρότι δεν προέρχεται από κάποιο μεγάλο πολιτικό «τζάκι». Πιο συγκεκριμένα, δίπλα στο όνομα ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΦΡΑΓΚΟΣ έχει προστεθεί σε παρένθεση ένα (ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ), το οποίο σίγουρα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να εξηγηθεί από το μικρό όνομα. Μάλιστα, το Φραγκούλης δεν υπάρχει ούτε στην επίσημη σελίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 

Όπως φαίνεται, ο κτηνίατρος με πολύ έξυπνο τρόπο εκμεταλλεύτηκε την «συνωνυμία» του με τον Φραγκούλη Φράγκο που υπήρξε αρχηγός ΓΕΣ (πλέον επίτιμος αρχηγός) και πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει πολύ μεγάλο εκτόπισμα στον πατριωτικό χώρο. Με ανάρτηση του, ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, έδωσε διευκρινίσεις...

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Δέχομαι αναρίθμητα τηλέφωνα και μηνύματα τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου, με τα οποια με συγχαίρουν για τη δήθεν εκλογή μου με το κόμμα της Ελληνικής Λύσης. Υποψήφιος με το όνομα Φράγκος Εμμανουήλ έχει βάλει σε παρένθεση το όνομα Φραγκούλης, καθότι είναι ένα πολύ συνηθισμένο όνομα (sic).

Δεν ήμουν υποψήφιος, δεν υπήρξα ποτέ και παρακαλώ θερμά, όλη αυτή η παρωδία να σταματήσει εδώ.

Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες και εύχομαι να αντιληφθούν το μέγεθος της ευθύνης που τους αναλογεί εκπροσωπώντας την πατρίδα μας στο Ευρωκοινοβούλιο.

Με εκτίμηση

Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ

Φραγκούλης Φράγκος

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.