Διλμπέρης: «Πιο έτοιμος από ποτέ ο ΠΑΟΚ για το Champions League»

Metrosport Team11 Ιουνίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Διλμπέρης, με τον πολύπειρο προπονητή να μιλάει αναφορικά  με την παραμονή του Γιάννη Κωνσταντέλια στον Δικέφαλο, τα δεδομένα που υπάρχουν αναφορικά με το Champions League και αλλά και για την επιδραστικότητα του νεαρού μεσοεπιθετικού στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αρχικά ανέφερε: «Ο Κωνσταντέλιας είναι περιουσιακό στοιχείο όχι μόνο του ΠΑΟΚ αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου, αποτελεί φάρο κάνοντας παιδιά να θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο ενώ αποτελεί και φάρο νοοτροπίας. Από την άλλη ο Κωνσταντέλιας θα πρέπει να είναι ευγνώμων στον ΠΑΟΚ που τον έφτασε σε αυτό το σημείο και αποτελεί ένα παιδί το οποίο ενώνει και τους φιλάθλους των αντιπάλων. Για εμένα καλώς μένει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν ξέρω για πόσο, αλλά είναι ευχάριστο».

Ενώ πρόσθεσε: «Αν ο Κωνσταντέλιας έφερε χρήματα τα οποία θα αξιοποιούντουσαν για να γίνουν μεταγραφές, θα έπρεπε να αποχωρήσει για να έρθουν τα χρήματα. Τώρα που έμεινε ο Κωνσταντέλιας, θα πρέπει να κλείσουν οι παίκτες που ακούστηκαν για να μπει μαζί τους ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Champions League».

Όσο για τον ευρωπαϊκό ΠΑΟΚ: «Για εμένα η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι πιο έτοιμη από ποτέ για να πραγματοποιήσει το βήμα του Champions League».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.