Διλμπέρης: «Μπορεί να ταιριάξει καλύτερα ο Χουτεσιώτης από τον Κουέστα - Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει μη φάει γκολ»

Metrosport Team17 Αυγούστου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Διλμπέρης, με τον έμπειρο τεχνικό που τη νέα αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της Χανιώτης στη Γ Εθνική να μιλάει τόσο για την επιλογή του , όσο και για αυτά που περιμένει να δει στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ και του Άρη.

Για τον ίδιο, ανέφερε αρχικά, «Ήθελα να μείνω στη Θεσσαλονίκη και έτσι αποφάσισα να συνεργαστούμε με τη Χανιώτη, μία ομάδα με πολύ ωραίο πλάνο, οργάνωση και στοιχεία που μας έκαναν να συμφωνήσουμε με τη διοίκηση με στόχο να πρωταγωνιστήσουμε στη Γ΄Εθνική».

Για τις παρακινήσεις του Τόλη Τερζή στον Χουτεσιώτη, σημείωσε: «Εξαρτάται από την προσωπικότητα του αθλητή, αν ο κόουτς Τερζής εντόπισε σημάδια που μέσα από την ομιλία του θα δώσει περισσότερο κίνητρο καλώς έπραξε, ειδάλλως μπορεί να προσφέρει πίεση. Ο Χουτεσιώτης είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας , θα βοηθήσει πολύ τον Άρη σήμερα, προέρχεται από γεμάτες χρονιές και ενδεχομένως να ταιριάζει καλύτερα στον Άρη από τον Κουέστα. Ο Ισπανός είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας ωστόσο κάποιες φορές ρίχνει το γάλα».

Για τις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ και Άρη, ανέφερε: «Παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζονται περισσότερο βελτιωμένοι και αυτό είναι αποτέλεσμα του ότι τα πρώτα παιχνίδια τους είναι τα ευρωπαϊκά και δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Ο Άρης έχει πρόβλημα στο τελευταίο κομμάτι της επίθεσης του , έχοντας απέναντι του μία ομάδα με υψηλά επίπεδα πίεσης και θα είναι κρίσιμες στιγμές τα πρώτα λεπτά των ημιχρόνων».

Προσθέτοντας για τον ΠΑΟΚ: «Σήμερα παίζουν δύο ομάδες που γνωρίζονται καλά , το πλεονέκτημα λόγω έδρας έχει ο ΠΑΟΚ. Ο χρόνος για τον ΠΑΟΚ μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.