Διλμπέρης: «Καλύτερος του Τερίμ ο Λουτσέσκου - Ο Άρης δεν διατυμπανίζει τον στόχο του Κυπέλλου»

Metrosport Team13 Φεβρουαρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Διλμπέρης, με τον έμπειρο τεχνικό να μιλάει για τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος για ΠΑΟΚ και Άρη με Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό αντίστοιχα , τη σύγκριση του Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Φατίχ Τερίμ αλλά και τον Ηρακλή.

Αρχικά για την αναμέτρηση του Άρη: «Ο Άρης δεν διατυμπανίζει τον στόχο του Κυπέλλου μοιάζει να βρίσκεται πιο κοντά στον τελικό, επίσης στον Παναιτωλικό χαρακτηρίζουν το παιχνίδι αυτό τελικό και θα έχει δίπλα του τον κόσμο του, όπως και ο Άρης θα μπορεί να διορθώσει οποιοδήποτε λάθος με τη βοήθεια του κόσμου του στον Παναιτωλικό. Ο Άρης έχει το μομέντουμ και πρέπει να φανεί σοβαρός σε μία σημαντική αναμέτρηση που κρίνει στόχο καθώς φέτος είναι η ευκαιρία τους».

Για τον αυριανό ημιτελικό: «Παρτίδα σκάκι για δύσκολους λύτες το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός. Η τακτική θα παίξει σημαντικό ρόλο. Είδαμε έναν ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ όπου ο Αλμέιδα κέρδισε τακτικά τον Λουτσέσκου. Ο Αλμέιδα φοβήθηκε δικαιολογημένα το παιχνίδι, ενώ ο Λουτσέσκου όχι γιατί έπαιζε στην έδρα του και αυτό το αποτέλεσμα θα του έδινε πλεονέκτημα. Ο ΠΑΟΚ θεωρώ ότι είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό , για εμένα έχει το προβάδισμα στο πρώτο παιχνίδι και προβλέπω ένα σκορ 2-1».

Συγκρίνοντας τους Ραζβάν Λουτσέσκου και Φατίχ Τερίμ: «Δεν θέλω να μειώσω την αξία του Τερίμ, αλλά θεωρώ ότι ο Λουτσέσκου είναι καλύτερος προπονητικής τακτικά».

Ενώ για τον Ηρακλή: «Παρακολουθώ τις εξελίξεις όσο μπορώ και όλοι νομίζω κρεμόμαστε από τις κινήσεις του Μονεμβασιώτη και αναφέρομαι όχι μόνο στην εμπλοκή του στην ομάδα αλλά και στον αν θα μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα στη Superleague 1».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.