Ποιος θα ωφεληθεί περισσότερο από την απόφαση για Τάισον - Μπακασέτα; Διλμπέρης και Βέλιτς απαντούν

Metrosport Team21 Φεβρουαρίου 2024

Παναγιώτης Διλμπέρης και Γιάσμινκο Βέλιτς φιλοξενήθηκαν στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μιλώντας αναφορικά με την παρουσία των Τάισον και Μπακασέτα στο ντέρμπι της Λεωφόρου που θα κρίνει την παρουσία ΠΑΟΚ ή Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αρχικά ο Παναγιώτης Διλμπέρης, ανέφερε: «Είναι ένα δύσκολο ερώτημα, πρόκειται για εξαιρετικούς παίκτες που είναι κλειδιά για τις ομάδες τους, θεωρώ ότι ο Τάισον είναι πιο επιδραστικός για την ομάδα του, μπορεί να πάει πιο εύκολα στη μετάβαση, στηρίζονται οι παίκτες της ομάδας πάνω του, λόγω και της εμπειρίας του, οπότε πιστεύω ότι η παρουσία του Τάισον είναι πιο κομβική για το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου».

Ενώ ο Βέλιτς, υπογράμμισε: «Ο Μπακασέτας έδωσε αυτοπεποίθηση , ουσία στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού ενώ και ο Τάισον είναι ένας έμπειρος παίκτης που δίνει λύσεις και εμπειρία στην ομάδα του. Ο ΠΑΟΚ πιστεύω ότι έχει λύσεις για να καλύψει το κενό του, ενώ τακτικά ο Μπακασέτας θα ήταν μεγαλύτερο έλλειμα για τον Παναθηναϊκό», ανέφερε για τους δύο ποδοσφαιριστές.

Όσο για το παιχνίδι, σημείωσε: «Θα δούμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, στη Θεσσαλονίκη είδαμε ένα ενδιαφέρον πρώτο ημίχρονο, αμφότερες οι ομάδες έχουν δείξει σταθερότητα , ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα με ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, χρειάζεται προσοχή στις επιθετικές μεταβάσεις και θα κριθεί πιστεύω στις λεπτομέρειες. Ακόμα και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό , ο ΠΑΟΚ το έχασε στις λεπτομέρειες παρά τη διαφορά του σκορ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.