Διευθυντής Corriere dello Sport: «Δεν βλέπω τον Γκαμπιαντίνι στην Serie B»

Metrosport Team18 Ιουνίου 2023

Ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι παραμένει ο βασικότερος στόχος στην επίθεση του ΠΑΟΚ και πλέον και στην Ιταλία είναι πολύ συχνές οι αναφορές σε ρεπορτάζ που αφορούν στο μέλλον του. Οι κύριοι μνηστήρες είναι γνωστοί, ΠΑΟΚ, Σαμπντόρια, αλλά και η Κάλιαρι του Κλαούντιο Ρανιέρι και το ενδιαφέρον της τελευταίας ήταν η αφορμή για να σχολιάσει το θέμα Γκαμπιαντίνι, ο διευθυντής της «Corriere dello Sport», Ιβάν Ζαζαρόνι, σε συνέντευξή του για θέματα που αφορούν στην Κάλιαρι, στην ιστοσελίδα «tuttocagliari.net».

Όταν κλήθηκε να μιλήσει για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας για τον Γκαμπιαντίνι, υπογράμμισε κάτι που ενδεχομένως δίνει ελπίδες για συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον 31χρονο Ιταλό. 

«Θα μπορούσε να είναι μία ενδιαφέρουσα λύση (σ.σ. για την Κάλιαρι). Γνωρίζει πώς να παίξει ποδόσφαιρο, έχει εμπειρία και ο Ρανιέρι τον γνωρίζει καλά. Πάνω απ’ όλα, σίγουρα δεν βλέπω τον "Γκάμπια" στην Serie B.

Είναι αλήθεια ότι στο παρελθόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, αλλά την τελευταία σεζόν παρέμεινε άθικτος και ήταν ένα από τα πιο θετικά στοιχεία στην Σαμπντόρια που δεν πέρασε μία ευχάριστη σεζόν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.