Διεθνής... κακή διαφήμιση τα επεισόδια στον Βόλο: Τι έγραψε ο διεθνής Τύπος

Metrosport Team04 Δεκεμβρίου 2023

Σε διάστημα λιγότερο του ενός μήνα, το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο του διεθνή αθλητικού τύπου, φυσικά όμως για καλό λόγο. Όπως, λοιπόν, αναμενόταν τα επεισόδια του Πανθεσσαλικού «έπαιξαν» και στα ξένα ΜΜΕ δυσφημώντας για άλλη μια φορά την Ελλάδα και το πρωτάθλημά της.

Εικόνες με καπνογόνα, πεταμένα καθίσματα και αστυνομικούς εν δράσει κάνουν τον γύρο του κόσμου, με την κροατική Devno να γράφει: «Oι Έλληνες αγρίεψαν ξανά: Οι παίκτες δεν μπορούσαν να πάρουν ανάσα και έτρεχαν να φύγουν, όταν παιχνίδι διακόπηκε απότομα». 

Γίνεται, επίσης, αναφορά στο άρθρο σε όσα συνέβησαν τον περασμένο Αύγουστο και κατέληξαν στην δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στη Ρουμανία η ιστοσελίδα digisport γράφει για «Απίστευτα επεισόδια στην Ελλάδα: Οι οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και οι ποδοσφαιριστές πήγαν στα αποδυτήρια κλαίγοντας».

Η αγγλική «Daily Star» κάνει αναφορά στην επέμβαση της αστυνομίας και στην κατάσταση που επικράτησε με τους ποδοσφαιριστές μετά τις αποφάσεις του VAR.


Στην Πορτογαλία η «A bola» έχει τίτλο: «Το Βόλος-Ολυμπιακός διεκόπη σχεδόν για μία ώρα: πέναλτι, αποβολές και συγκρούσεις στις κερκίδες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.