«Διέλυσε» το γόνατό του ο Καρβαχάλ- Βγήκε κλαίγοντας με φορείο!

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2024

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να πήρε σημαντική και δύσκολη εντός έδρας νίκη επί της Βιγιαρεάλ επικρατώντας με 2-0, ωστόσο κανείς στις τάξεις του συλλόγου δεν μπόρεσε να τη πανηγυρίσει με τη καρδιά του. Και αυτό γιατί, μερικά δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα η τύχη έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Ντάνι Καρβαχάλ. Ρήξη χιαστού η τελική διάγνωση, που σημαίνει ότι χάνει τη χρονιά!

Σε μια προσπάθεια ν’ απομακρύνει την μπάλα, ο Ισπανός μπακ δέχτηκε σκληρό μαρκάρισμα, με την αντίδραση του να είναι άμεση και τον ίδιο να πέφτει κάτω και να σφαδάζει από τους πόντους. Κάτι που εξ αρχής έδειξε το μέγεθος της ζημιάς που είχε υποστεί!

Τα περισσότερα ισπανικά Μέσα ανέφεραν ότι πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό και τελικά επιβεβαιώθηκαν, καθώς η τελική διάγνωση κάνει λόγο για ρήξη χιαστού.

Κι αυτό σημαίνει ότι η σεζόν τελειώνει για εκείνον, λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού. Κι αυτά τα νέα δεν αρέσουν σε κανέναν στη Ρεάλ και πολύ δε περισσότερο στον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος ήταν υποψιασμένος για την κατάσταση του παίκτη του.




Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.