Ντιέγκο Αλόνσο: «Είμαστε έτοιμοι για το Πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα το κατακτήσουμε»

Metrosport Team10 Ιουνίου 2024

Προπονητής είναι πλέον με κάθε επισημότητα ο Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Ο Ουρουγουανός τεχνικός φρόντισε να κάνει και τις πρώτες του, σύντομες, δηλώσεις μέσω των social media της «πράσινης» ΠΑΕ…

«Γεια σας. Είμαι ο Ντιέγκο Αλόνσο και θέλω να στείλω έναν εγκάρδιο χαιρετισμό σε όλους τους φιλάθλους μας. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, θα τα πούμε σύντομα!», ανέφερε ο Αλόνσο στο μήνυμά του προς τους φίλους του «τριφυλλιού».

Στη συνέχεια ο Ουρουγουανός τεχνικός παραχώρησε δηλώσεις μέσω του PAO TV:

Αναλυτικά όσα είπε:

 «Πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο σύλλογο, τον πλέον σπουδαίο στη χώρα. Ξέρω ότι την τελευταία τριετία πήρε δύο φορές το Κύπελλο. Είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να το κατακτήσουμε. Έχω δει ολα τα ματς του Παναθηναϊκού. Και με προπονητή τον Γιοβάνοβιτς και με τον Τερίμ. Η ομάδα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο, βρέθηκε κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Τελικά δεν τα κατάφερε. Η ομάδα έχει μία καλή βάση, την οποία σκοπεύουμε να βελτιώσουμε προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Πρόκειται για πολύ μεγάλη ομάδα. Ήταν πρόκληση να αναλάβω ομάδα με στόχους πρωταθλητισμού. Το ήθελα πολύ, είμαι ένας προπονητής που παίζει για τίτλους και μου αρέσει η ομάδα μου να πρωταγωνιστεί. 

Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκος έχει 14 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, οπότε για μένα είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να κυνηγήσω την κατάκτηση του τίτλου. Και κάτι ακόμα. Με κάλυψε απόλυτα το πλάνο που μου παρουσίασε ο τεχνικός διευθυντής και τα λόγια που μου είπε ο πρόεδρος της ομάδας. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ που θέλω να υπηρετήσω με μεγάλη χαρά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.