Διδυμότειχο: Συνελήφθη ο κακοποιητής της 32χρονης

Metrosport Team05 Αυγούστου 2024

Χειροπέδες στον 35χρονο, ο οποίος καταζητούνταν για την κακοποίηση της 32χρονης συντρόφου του, την οποία είχε «φυλακίσει» σε σπίτι στο Διδυμότειχο πέρασαν οι Αρχές.

Κατά πληροφορίες, ο 35χονος είναι παλιός γνώριμος των αρχών, καθώς στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με την πρώην σύζυγό του, με την οποία έχει αποκτήσει 5 παιδιά, αλλά και με έτερη γυναίκα, κάτοικο Αλεξανδρούπολης, στην οποία ασκούσε σωματική βία.

Παραδέχθηκε διαδικτυακά την κακοποίηση

Την ίδια ώρα, ο συλληφθείς φαίνεται ότι παραδέχθηκε σε βίντεο που δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο TikTok ότι χτύπησε την 32χρονη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, γνωρίστηκε με την καταγγέλλουσα μέσω TikTok, ενώ στα μηνύματά της απαντούσε ο γιος της, καθώς η ίδια ήταν αναλφάβητη.

«Έχουν πει για μένα ότι έχω βιάσει μία κοπέλα. Η κοπέλα είναι από το Χρυσοχώρι. Εμείς με αυτή την κοπέλα γνωριστήκαμε από το TikTok. Αρχίσαμε να μιλάμε, όμως επειδή είναι αγράμματη στη θέση της μου απαντούσε ο γιος της. Μετά πήραμε ο ένας το Facebook του άλλου. Στην αρχή στέλναμε ηχογραφήσεις ο ένας στον άλλον και μετά ανοίξαμε και κάμερα. Είχαμε συνεννοηθεί να παντρευτούμε. Φαινόταν πάρα πολύ καλή κοπέλα. Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε, της είπα να έρθει στο Διδυμότειχο να με βρει, να πάρει λεωφορείο», ανέφερε αρχικά.

Μάλιστα, ο 32χρονος υποστήριξε ότι της πήγε... το Ευαγγέλιο προκειμένου να ορκιστεί ότι δεν θα ξαναπιεί, ενώ της ξεκαθάρισει ότι αν δεν σταματήσει το ποτό, θα χωρίσουν. 

«Της έλεγα να φύγει και να με αφήσει και να πάρει το ΚΤΕΛ. Περνούσαμε από μία ταβέρνα. Εγώ ήμουν μπροστά και μιλούσα και αυτή ήταν πίσω μου. Ξαφνικά άκουσα φασαρία και την είδα να έχει μπει σε μια ταβέρνα.

Έχει ανέβει πάνω σε ένα τραπέζι και φώναζε «σας παρακαλώ βοηθήστε με, αυτός με δέρνει και με χτυπάει». Και τους κοιτάω και με κοιτάνε όλοι. Και της είπα τί είναι αυτά που κάνεις και μου έλεγαν όλοι να μην πειράζω την κοπέλα. Τρόμαξα και άρχισα να τρέχω.

Την έδειρα πάρα πολύ, δεν είναι ψέματα. Άλλα την έδειρα πάρα πολύ όταν μου είπε ότι θα πάει στην αστυνομία να πει ψέματα ότι εγώ βίασα την κόρη μου. Με λίγα λόγια εγώ αυτή τη στιγμή δεν είμαι στο Διδυμότειχο, είμαι αλλού. Σας το ορκίζομαι πως εγώ θα πάω στην αστυνομία, θα πάω στον Εισαγγελέα στο Διδυμότειχο και θα τα πω όλα. Εγώ με βιασμό δεν έχω σχέση. Θα πάω να παραδοθώ και να τα πω όλα».

Μάλιστα, ο 32χρονος ανήρτησε και ένα βίντεο στον λογαριασμό του, όπου φαίνεται η 32χρονη γυναίκα ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι, ισχυριζόμενος πως είναι μέσα από το σπίτι, όπου διέμεναν μαζί», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.