Διδυμότειχο: Μέσω διαδικτύου γνώρισε τον κακοποιητή η 32χρονη

Metrosport Team03 Αυγούστου 2024

Τον τρόπο που κατάφερε να γλυτώσει από τον εφιάλτη που ζούσε εδώ και καιρό αποκάλυψε η 32χρονη από το Διδυμότειχο, που έπεσε θύμα βιασμού και ομηρίας από τον σύντροφό της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος φερόμενος ως δράστης είχε προφυλακιστεί στο παρελθόν για την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας, ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Μάλιστα, το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω του διαδικτύου και συνήψε ερωτικό δεσμό, ο οποίος σύντομα μεταφέρθηκε σε εφιάλτη.

Κι αυτό γιατί από τις 10 Ιουλίου, ο 32χρονος με τη χρήση σωματικής βίας την κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι της, ενώ παράλληλα την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Ωστόσο, μια μέρα η 32χρονη, που πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου του Διδυμοτείχου, πήγε σε ένα κατάστημα στην πόλη, έβγαλε τα γυαλιά της και ένας ηλικιωμένος που την αντίκρισε σοβαρά τραυματισμένη, ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία κατέφθασε. 

Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί πήγαν στην οικία που διέμενε ο 32χρονος σύντροφος της νεαρής, όπου και την κρατούσε αιχμάλωτη, όμως δεν τον εντόπισαν, εξαπολύοντας ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του για παράνομη βία, βιασμό και ενδοοικογενειακή βία.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.