Διαρρήκτης πιάστηκε να διαβάζει... Όμηρο κατά τη διάρκεια ληστείας!

Metrosport Team31 Αυγούστου 2024

Επ' αυτοφώρω να διαβάζει...τα ομηρικά έπη συνελήφθη επίδοξος διαρρήκτης στη Ρώμη.

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, ο 38χρονος φέρεται να λήστεψε διαμέρισμα στην περιοχή Πράτι μέσω ενός μπαλκονιού, αλλά αποσπάστηκε η προσοχή του, όταν έπιασε στα χέρια του ένα βιβλίο για την Ιλιάδα του Ομήρου από το κομοδίνο του θύματος.

Μάλιστα, ο 71χρονος ιδιοκτήτης φέρεται να ξύπνησε και να ήρθε αντιμέτωπος με τον φερόμενο ως κλέφτη, ο οποίος ήταν απορροφημένος στο βιβλίο.

Η είδηση της αποτυχημένης διάρρηξης προσέλκυσε την προσοχή του συγγραφέα του βιβλίου, Τζοβάνι Νούτσι, που δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ότι ήθελε να στείλει στον άνδρα ένα αντίτυπο για να «ολοκληρώσει» την ανάγνωση.

«Είναι φανταστικό. Θα ήθελα να βρω το άτομο που πιάστηκε επ' αυτοφώρω και να του δώσω το βιβλίο, γιατί θα έχει συλληφθεί στα μισά της ανάγνωσής του. Θα ήθελα να μπορέσει να το τελειώσει. Είναι μια σουρεαλιστική ιστορία, γεμάτη ανθρωπιά», είπε στη "Il Messaggero" ο συγγραφέας του βιβλίου «The Gods at Six O'Clock».

Κατά πληροφορίες, ο κλέφτης προσπάθησε να δραπετεύσει φεύγοντας από το ίδιο μπαλκόνι, αλλά συνελήφθη λίγο αργότερα. 

Στην αστυνομία φέρεται να είπε ότι ανέβηκε στο κτίριο για να επισκεφθεί ένα γνωστό του πρόσωπο ενώ είχε στην κατοχή του μια τσάντα που περιείχε ακριβά ρούχα τα οποία είχαν κλαπεί από άλλο σπίτι νωρίτερα εκείνο το βράδυ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.