Diamond League, Λωζάνη: Δεύτερος ο Τεντόγλου – 9η θέση για Τζένγκο & Στεφανίδη

Παναγιώτα Χαλκιά30 Ιουνίου 2023

Καλή παρουσία από τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες στο Diamond League της Λωζάνης, όπου ο Μίλτος Τεντόγλου κατέλαβε τη δεύτερη θέση και οι Ελίνα Τζένγκο και Κατερίνα Στεφανίδη την ένατη. 

Ο Έλληνας άλτης έκανε 8.07μ, 8.05μ και 7.91μ. Την πρώτη θέση πήρε ο Λαγκουίν Νάιρν από τις Μπαχάμες με 8.11 μ. ενώ ο Γιαπωνέζος Γιούκι Χασιόκα ήταν τρίτος με 7.98 μέτρα. 

Η Ελίνα Τζένγκο κατέλαβε την ένατη θέση με βολή στα 57.71μ. και ήταν άκυρη στις δύο άλλες προσπάθειες της. Νικήτρια στον αγώνα ήταν η Μακένζι Λιτλς με 65.70μ. και νέο ατομικό ρεκόρ και δεύτερη η Χαρούκα Κιταγκουτσι με 63.34 μέτρα. Η τριάδα έκλεισε με την Λίνα Μουζ με 62.58 μέτρα. 

Η Κατερίνα Στεφανίδη πήρε την ένατη θέση στο άλμα επί κοντώ ξεπερνώντας με τη δεύτερη προσπάθεια τα 4.41 μ., το ίδιο συνέβη και με τα 4.51 μέτρα ενώ είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 4.61 μ. όπου η παγκόσμια πρωταθλήτρια είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες. 

Η επόμενη παρουσία των τριών αθλητών θα είναι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου που θα γίνει στον Βόλο 8 με 9 Ιουλίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.