Διαμαντόπουλος: «Παίκτης δολοφόνος ο Μορόν-Μπορεί εκπληκτικά πράγματα ο Ουρτάδο»

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, με τον πρώην επιθετικό του Άρη και νυν του Καμπανιακού, να μιλά για τους «πιστολέρο'» των «κιτρινόμαυρων», Λορέν Μορόν, αλλά και τον Ουρτάδο του ΠΑΟΚ Β' με τον οποίο τέθηκαν αντιμέτωποι. O έμπειροw στράικερ έκανε ειδική μνεία και στον Μανώλη Σιώπη.

Αρχικά μιλώντας για τη δική του παρουσία στον Καμπανιακό, ανέφερε:

«Είναι τέτοια η δομή στη Β Εθνική, ακόμα και μία χρονιά καλή να κάνεις, τη βλέπεις ως σκαλοπάτι, ο Άρης για εμένα είναι η κορυφή μου, ήταν τα τρία πιο όμορφα και πιο δύσκολα χρόνια στην καριέρα μου, βαριά φανέλα , πολλές χαρές και λύπες, ήταν και η πιο παραγωγική μου χρονιά με την ομάδα στην καριέρα μου, με 16 γκολ την πρώτη χρονιά».

Για τον Μανώλη Σιώπη: «Με τον Σιώπη ήμασταν παρεούλα στον Άρη, μιλήσαμε στα μηνύματα του έδωσα τα συγχαρητήρια μου και του είπα ότι επιτέλους χτυπάει η καρδιά μας για την Εθνική και ανυπομονούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Για τον Ουρτάδο τον οποίο αντιμετώπισε στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague 2:

«Μπορεί να κάνει εκπληκτικά πράγματα ο Ουρτάδο, πολύ δυνατό, αλτικό παιδί, έχει όλο το μέλλον μπροστά του για μία λαμπρή καριέρα. Δεν ξέρω πώς μπορεί να ταιριάζει με άλλους 10 πιο ολοκληρωμένους ποδοσφαιριστές δίπλα του, πώς θα ταιριάξει στο πλάνο του προπονητή, αλλά κατά τη γνώμη μου αξίζει μία ευκαιρία».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, αναφέρθηκε στον Μορόν του Άρη, λέγοντας:

«Παίκτης δολοφόνος ο Μορόν, είναι σαν να λέει απλώς φέρτε μου την μπάλα να τη βάλω. Φαίνεται φοβερά δουλεμένη ομάδα ο φετινός Άρης, είναι η ευχάριστη έκπληξη και χαίρεσαι να τον βλέπεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.