Διαμαντής Γκολιδάκης: «Ήμουν και θα είμαι κοντά σας» - Το μήνυμα για την εκδήλωση «Μίλα με τον βουλευτή σου»

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2024

Συγκινημένος για τη μαζική συμμετοχή που είχε η πρωτοποριακή εκδήλωση «Μίλα με τον βουλευτή σου» που διοργάνωσε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης δήλωσε ο ειδικός καρδιολόγος και βουλευτής της ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης Διαμαντής Γκολιδάκης.

Ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι η ιδέα του έγινε πράξη χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη των κατοίκων, που υπήρξαν ιδιαίτερα ενεργοί στο κάλεσμά του.


Η δήλωση του Διαμαντή Γκολιδάκη

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα συγκινημένος μετά το πέρας της εκδήλωσης "Μίλα με τον βουλευτή σου", μια ιδέα μου που έγινε πράξη φυσικά με τη δίκη σας πολύτιμη υποστήριξη.

Σε μια εποχή που οι πολίτες δείχνουν σημάδια αποστασιοποίησης από την πολιτική και τους πολιτικούς τέτοιου είδους εκδηλώσεις μας φέρνουν πιο κοντά στην καθημερινότητα και την δημοκρατία. Έτσι κατανοούμε καλύτερα ο ένας τον άλλο, αλλά και δημιουργούμε λύσεις με προοπτική για ένα καλύτερο αύριο που θα ανήκει στα παιδιά μας.

Θα ήθελα λοιπόν να εκφράσω, πως η ενεργή συμμετοχή σας, μου προκαλεί συγκίνηση και μου δίνει κουράγιο και έμπνευση για το μέλλον. Ήμουν και θα είμαι κοντά σας, για να συμπορευόμαστε και να δίνουμε λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κοινωνίας μας.

Μαζί δημιουργούμε, με δύναμη καρδιάς, ένα σύστημα εμπιστοσύνης, ειλικρίνειας και αλληλοσεβασμού. Το σύστημα μας είμαστε εμείς και στόχος μου είναι η ενίσχυση αυτής της σχέσης.

Σας ευχαριστώ άπαντες για την παρουσία σας μέσα από την ψυχή μου, καθώς και για τα υποστηρικτικά μηνύματα όλων σας».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.