Διακοπή; Ένα νόμισμα με δυο όψεις για τον ΠΑΟΚ

Γιώργος Ζαΐρης09 Οκτωβρίου 2023

Συνήθως όταν μια ομάδα βρίσκει ρυθμό και κάνει σπουδαίες νίκες όπως αυτή απέναντι στην Αϊντραχτ, δεν καλοδέχεται τη διακοπή και πολύ περισσότερο όταν αυτή είναι πολλών ημερών.  

Ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να περιμένει μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου ώστε να υποδεχθεί τον Ατρόμητο στον πρώτο από τους έξι αγώνες που έχει να δώσει μέχρι την επόμενη διακοπή στις 12 Νοεμβρίου. 

Για κάποιους ποδοσφαιριστές όμως αυτή η διακοπή ήρθε την κατάλληλη στιγμή και το ανέδειξε άλλωστε και ο Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα με την Αϊντραχτ. Για παράδειγμα μένει να φανεί αν στο ματς με την ομάδα του Περιστερίου θα είναι σε θέση να μπει για πρώτη φορά στην αποστολή ο Μάρκος Αντόνιο που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα ή και ο Φιλίπε Σοάρες που προέρχεται από θλάση. 

Υπάρχουν και παίκτες που έπρεπε να πάρουν ανάσες και από τη στιγμή που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες, τους δίνεται αυτή η ευκαιρία. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Σβαμπ με τον Τσιγγάρα. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που αναμένεται να αγωνιστούν βασικοί στο ματς με την Αμπερντίν στις 26 Οκτωβρίου απόντος του τιμωρημένου Μεϊτέ ενώ διαθέσιμος θα είναι και ο Οζντόεφ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.