Ιβάνα Κνολ: Διακοπές στη Μύκονο για την πιο σέξι οπαδό

Metrosport Team10 Αυγούστου 2024

Η Ivana Knoll ή αλλιώς το «κορίτσι του Μουντιάλ», παρατσούκλι που κουβαλά από το 2022 και τα γήπεδα του Κατάρ όπου είχε προσελκύσει τα βλέμματα με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της. Η πρώην Μις Κροατία και νυν μοντέλο, dj της techno και influencer με τρία εκατομμύρια followers στο Instagram επέλεξε την Μύκονο για τις διακοπές της.

 Το Mykonos Live TV την συνάντησε στο πολυτελές ξενοδοχείο Bianco A Nero, μαθαίνοντας παραπάνω πράγματα για τη ζωή της αλλά και για τις διακοπές της στη χώρα μας. Άλλωστε, η Ivana επισκέπτεται ανελλιπώς το νησί των Ανέμων τα τελευταία χρόνια δηλώνοντας μαγεμένη. 

«Νιώθω καταπληκτικά όταν βρίσκομαι στην Μύκονο. Είναι μοναδικό μέρος και συνδυάζει τα πάντα. Έχει μέρη για να διασκεδάσεις, μέρη για να ησυχάσεις και μέρη για ρομαντικούς». 

Η εκρηκτική Κροάτισσα είναι μια γυναίκα που κεντρίζει την προσοχή των αντρών. Στην ερώτηση αν την φλερτάρουν στον δρόμο και αν οι Έλληνες είναι ρομαντικοί απάντησε: «Ναι, με φλερτάρουν και ποτέ δεν είχα κάποιο θέμα ή άσχημη συμπεριφορά. Με αναγνωρίζουν στον δρόμο, με χαιρετούν και μου ζητάνε να βγάλουμε φωτογραφίες. Δεν ξέρω αν οι Έλληνες είναι ρομαντικοί γιατί δεν έχω βγει ραντεβού με Έλληνα».

 Η 32χρονη Ιβάνα μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Αμερικής και Ευρώπης: «Κατάγομαι από το Ζάγκρεμπ αλλά ζω στο Μαϊάμι. Από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο ζω στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο χρόνο στο Μαϊάμι. Αυτό με βοηθάει στην καριέρα μου ως dj. Ελπίζω να παίξω σύντομα μουσική και στην Μύκονο».

Τέλος στην ερώτηση πώς είναι οι τιμές στην Μύκονο σε σχέση με το Μαϊάμι ανέφερε: «Πάνω κάτω είναι οι ίδιες, αλλά τα ταξί εδώ είναι πολύ πιο ακριβά…».

Πηγή: mykonoslivetv.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.