Διαιτητικό Δικαστήριο: Δεκτή εν μέρει η αίτηση Ηλιάδη-Τι σημαίνει για τον Ηρακλή!

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2024

Δεκτή εν μέρει έγινε η αίτηση του Στέλιου Ηλιάδη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής. Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την αίτηση επιβολής - ενεργοποίησης, αλλά αναγνώρισε την αθλητική διαδοχή της ΠΑΕ Ηρακλής με την ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής. Έτσι, σύμφωνα με τα όσα καταγράφει το Flnews, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής θα πρέπει να εξοφληθεί ως τις 28 Φεβρουαρίου 2025.

Αναλυτικά:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δέχεται εν μέρει την αίτηση του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Στυλιανού Ηλιάδη, κατά της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ, ως αθλητικής διαδόχου της υπό εκκαθάριση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και τον διακριτικό τίτλο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΕ.

Απορρίπτει αυτήν ομόφωνα, κατά το μέρος που αφορά στα αιτήματα περί επιβολής και ενεργοποίησης σε βάρος της καθ΄ης η αίτηση Π.Α.Ε, των προβλεπομένων κατά το άρθρο 25 ΚΙΜΠ ποινών, έως την πλήρη εξόφληση του εκ ποσοστού 100%, άλλως του ποσοστού 50% ποσού της τελεσιδίκως, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 600/2011 τελεσίδικης απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ, επιδικασθείσας χρηματικής απαίτησης του αιτούντα και περί εκτέλεσης της τελεσίδικης απόφασης με αριθμό 600/2011 της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ.

Αναγνωρίζει την ύπαρξη αθλητικής διαδοχής μεταξύ της παλαιάς, υπό εκκαθάριση τελούσας, αρχικής οφειλέτριας Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας, με την επωνυμία ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και τον διακριτικό τίτλο «ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΕ» και της καθής η αίτηση νέας Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και εκπροσωπείται νόμιμα και συνακόλουθα την υπεισέλευση αυτής στις αμιγώς αγωνιστικές υποχρεώσεις της αρχικής οφειλέτριας προς τον αιτούντα, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή της αρχικής οφειλέτριας Π.Α.Ε., κατά ποσοστό 50%».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.