Διαιτητές Θεσσαλονίκης: «Αναγραφή των γεγονότων στο Φ.Α. με σαφήνεια»

Χρήστος Λιάπης08 Οκτωβρίου 2024

Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική συγκέντρωση των διαιτητών της Θεσσαλονίκης στην αίθουσα διδασκαλίας «Αθανάσιος Καλόπουλος» του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης στην οποία μίλησαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σάββας Δημητριάδης και η Πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης, Αφροδίτη Γραμμένου, παρουσία των μελών της Επιτροπής Διαιτησίας, Χαράλαμπου Κωστούδη, Αλέξανδρου Τικόζογλου και Χαράλαμπου Νικολαϊδη και των περισσοτέρων εν ενεργεία διαιτητών.

Έγινε αναφορά στη σωστή συμπλήρωση του Φύλλου Αγώνα σ’ όλους τους αγώνες των πρωταθλημάτων Ανδρών και Υποδομών, στο σχολαστικό έλεγχο των δελτίων και των καρτών Υγείας, την πιστή εφαρμογή των κανονισμών και τον έλεγχο των αξιωματούχων που έχουν δικαίωμα να παρευρίσκονται στους πάγκους των ομάδων σε συνεργασία με τους παρατηρητές των αγώνων.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αναγραφή των γεγονότων που λαμβάνουν χώρα μετά το τέλος των συναντήσεων και τη διατύπωση των παρατηρήσεων στο Φ.Α. με σαφήνεια, προκειμένου να επιβάλλονται και οι ανάλογες ποινές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.