Διαιτησία: Ο άριστος Ευαγγέλου και ο… προβληματικός Ομπρένοβιτς

Γιώργος Μάντζιος21 Οκτωβρίου 2024

Ο Στεφάν Λανούα μετά τη Λαμία (σ.σ είχε ταξιδέψει εκεί το Σάββατο για να δει από κοντά τον διαιτητή Κατοίκο), έδωσαν κανονικά το παρών στην «OPAP Arena» και η βαθμολογία του στον Σλοβένο Ομπρένοβιτς ήταν 7,8. Ένας βαθμός κοντά στην βάση, αλλά ο χαμηλότερος από αυτούς που έχουν πάρει οι ξένοι διαιτητές που ήρθαν ως τώρα στην Ελλάδα (Βίντσιτς, Ζίμπερτ, Στίγκεμαν, Όσμερς, Παϊρέτο). 

Μένει να φανεί αν αυτός ο βαθμός έχει να κάνει με λάθη που έκανε ο Σλοβένος στον πειθαρχικό έλεγχο του παιχνιδιού ή με αμφισβητούμενες φάσεις, όπως το πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ, σε μαρκάρισμα του Μπάμπα στον Λιβάι Γκαρσία ή και τον ακριβή χρόνο των καθυστερήσεων του αγώνα.

Από εκεί και πέρα τον καλύτερο βαθμό από τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής πήρε ο Άγγελος Ευαγγέλου (8,8) από την Αντωνία Κόκοτου για το παιχνίδι Ατρόμητος – Παναιτωλικός στο Περιστέρι, ενώ τον ακολούθησαν οι Κατσικογιάννης (8,6) από τον Θανάση Ευθυμιάδη στο Βόλος – Πανσερραϊκός και ο Τσιμεντερίδης (8,5) από Μιχάλη Κουκουλάκη στο Ολυμπιακός – Λεβαδειακός. Τέλος 8,2 απέσπασε ο Θανάσης Τζήλος από τον Χαράλαμπο Καρατζά για το ΟΦΗ – Παναθηναϊκός και 8 ο Πέτρος Τσαγκαράκης από τον Δημήτρη Κύρκο στο Άρης – Καλλιθέα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.