«Διάφανη Αγάπη»: Ποιοι θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα crime σειρά του ALPHA

Metrosport Team01 Απριλίου 2024

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της νέας crime σειράς του ALPHA «Διάφανη Αγάπη» αναμένεται να δούμε τον Βασίλη Μπισμπίκη και τον Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκης.

Κατά πληροφορίες, ο Alpha ετοιμάζει μια νέα crime σειρά με μεταφυσικά στοιχεία, που είναι μεταφορά ενός ξένου πρότζεκτ με τίτλο Porta Rossa.

Μέχρι στιγμής, το κανάλι δεν έχει επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, αλλά θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα επιστρέψει με νέα σειρά, μετά τις τελευταίες επιτυχίες που έχει κάνει.


Λίγα λόγια για το Porta Rossa 

Τεργέστη. Ο Λεονάρντο Καλιόστρο, ένας παρορμητικός αστυνομικός διευθυντής που δεν είναι καθόλου διατεθειμένος να ακολουθήσει τις διαδικασίες και τις οδηγίες που υπαγορεύουν οι ανώτεροί του, ερευνά την πιο δύσκολη υπόθεση της καριέρας του: τη δολοφονία του ίδιου του εαυτού του.

Στην πραγματικότητα, ο Καλιόστρο σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης, αλλά, αντί να περάσει την κόκκινη πόρτα που οδηγεί στη μετά θάνατον ζωή, επέλεξε να παραμείνει στον γήινο κόσμο, μετατρεπόμενος έτσι σε φάντασμα, για να βρει τον δολοφόνο του: αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να σώσει την εν διαστάσει σύζυγό του, τη δικαστή Άννα Μάγιερ, η οποία, σύμφωνα με κάποια οράματα που έχει ο Καλιόστρο από τον θάνατό του, θα δολοφονηθεί από τον ίδιο δολοφόνο κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. 

Τον βοηθούν η Βανέσα Ροσίκ, μια 17χρονη μαθήτρια που ανακαλύπτει ότι μπορεί να επικοινωνεί με τους νεκρούς και είναι η μόνη που μπορεί να τον βλέπει και να τον ακούει, και ο Τζόνας Σάλα, ένα άλλο φάντασμα που βοηθά τον Καλιόστρο να συνηθίσει τη νέα του κατάσταση.

Σύντομα ο Καλιόστροανακαλύπτει ότι ο δολοφόνος του, πιθανότατα, είναι ένας από τους συναδέλφους του, ο οποίος θα ζούσε μια διπλή ζωή που συνδέεται με τη διακίνηση ενός νέου θανατηφόρου φαρμάκου που μαστίζει την Τεργέστη, το Κόκκινο Φάντασμα, το οποίο ερευνούσε λίγο πριν σκοτωθεί. 

Ωστόσο, όλοι οι συνάδελφοί του φαίνεται να έχουν κάτι να κρύψουν και επομένως είναι όλοι πιθανοί ύποπτοι. Ακόμη και ο Αντόνιο Πίρας, ο συνάδελφος της Άννας που ήταν πάντα ερωτευμένος μαζί της και πάντα έτρεφε ένα αμοιβαίο, κακώς κρυμμένο μίσος για τον Καλιόστρο...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.