Δεύτερη ήττα για τον Ολυμπιακό στην SL1- Άντεξε μέχρι τέλους ο Αστέρας Τρίπολης

Metrosport Team27 Οκτωβρίου 2024

Για ακόμη μια φοράο Ολυμπιακόςπαρουσιάστηκε «διπρόσωπος» στο εγχώριο πρωτάθλημα της Super League 1,αφού μπορεί πριν μερικές μέρες να κέρδισε την Μάλμε για τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, όμως δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης, σημειώνοντας τη δεύτερη του ήττα στο πρώτο μισό της σεζόν.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα της έδρας τους, ανοίγοντας το σκορ στο 21ο λεπτό  με τον Γιαμπλόνσκι. Οι Αρκάδες εκτέλεσαν το κόρνερ από τα αριστερά, ο Στάμενιτς προσπάθησε να απομακρύνει με το κεφάλι αλλά έστρωσε την μπάλα στον Κρεσπί, ο οποίος έκανε το σουτ και στη συνέχεια της φάσης ο Λευκορώσος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζολάκη.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός πήρε τα ηνία και έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφερε να στείλει καμία στα δίχτυα, πηγαίνοντας με το εις βάρος του 1-0 στα αποδυτήρια.

Οι Πειραιώτες μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, όμως είδαν στο 34ο λεπτό να ακυρώνεται γκολ τους. Πιο συγκεκριμένα, ο Ροντινέι σκόραρε με κοντινή κεφαλιά παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από εξοστρακισμό της μπάλας στο οριζόντιο δοκάρι, όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Εξίσου άτυχοι στάθηκαν και στη συνέχεια του παιχνιδιού με τα δοκάρια των Μακέντα και Ελ Καμπί , ενώ ούτε τα έξι λεπτά των καθυστερήσεων ήταν αρκετά, προκειμένου να διεκδικήσουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Έτσι, σημείωσαν τη δεύτερή τους ήττα στο πρωτάθλημα μένοντας με 15 βαθμούς.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιντώτας, Άλχο, Τριανταφυλλόπουλος, Ντελί, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (72' Τζανδάρης), Μούμο, Καλτσάς (72' Άλβαρεζ), Μπαρτόλο, Ρεγκίς (56' Αλάγκμπε) και Μακέντα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Αποστολόπουλος (70' Γιαζίτζι), Κάρμο, Ρέτσος, Κοστίνια, Γκαρθία, Στάμενιτς (46' Εσε), Κωστούλας (70' Ζέλσον), Μασούρας (46' Γουίλιαν), Ροντινέι και Γιάρεμτσουκ (56' Ελ Καμπί)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.