Δεξί μπακ & Μαξίμοβιτς οι μεταγραφικές προτεραιότητες του ΠΑΟΚ για τον Γενάρη

Metrosport Team08 Νοεμβρίου 2023

Ρεπορτάζ: Κώστας Πετρωτός - Γιώργος Ζαΐρης

Μετά την σούπερ εμφάνιση των παικτών του ΠΑΟΚ και του Λουτσέσκου στο Καραϊσκάκη, ήρθε μία ακόμη, πιο σημαντική, από τον Ιβάν Σαββίδη στην διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου χθες το πρωί. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έδειξε διάθεση να απαντήσει με πειστικότατο τρόπο σε όλες τις προκλήσεις που υπάρχουν μπροστά για τον σύλλογο.

Το πιο εμφατικό μήνυμα αφορούσε στην Νέα Τούμπα. Είναι γεγονός ότι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τον πόλεμο είχε δημιουργήσει ανησυχία για το κατά πόσο θα ήταν εφικτό να υλοποιηθεί το πιο μεγάλο πρότζεκτ που έχει αναγγελθεί στην ιστορία του συλλόγου. Ο ομογενής επιχειρηματίας ήταν απόλυτος: «Εχω υποσχεθεί νέο γήπεδο στον κόσμο του ΠΑΟΚ και θα το κάνω, όποια εμπόδια κι αν υπάρχουν». Ήταν μία πολύ σημαντική δέσμευση που έρχεται να απαντήσει στην αγωνία του κόσμου.

Σε ιδιωτική έκταση το προπονητικό

Το άλλο καλό νέο χθες είχε να κάνει με το προπονητικό κέντρο, αφού όπως διαβάζετε στην σελίδα 6, η ΠΑΕ είναι πολύ κοντά σε ανακοινώσεις για την νέα καθημερινή στέγη της ομάδας που θα δημιουργηθεί ανατολικά. Η «Μ» είχε προϊδεάσει για τις εξελίξεις που έρχονται και σήμερα αποκαλύπτει ότι το νέο αθλητικό κέντρο, στα ανατολικά της πόλης, θα δημιουργηθεί σε ιδιωτική έκταση που έχει ήδη βρεθεί και έχει συμφωνηθεί να αποκτηθεί από την οικογένεια Σαββίδη

Δεξί μπακ και Μαξίμοβιτς

Το πιο άμεσο κομμάτι όμως των εξαγγελιών, αφορά στην διάθεση του Σαββίδη να στηρίξει με κινήσεις ενίσχυσης την πορεία πρωταθλητισμού που πολύ εμφατικά απέδειξε και στο Καραϊσκάκη ότι μπορεί να κάνει η ομάδα. Ουσιαστικά χθες ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ άναψε το «πράσινο φως» για να προχωρήσουν οι στοχευμένες κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας. Η βασικότερη αναζήτηση αφορά σε δεξί μπακ με στοιχεία Μπάμπα, για τον οποίο έχουν ήδη αρχίσει οι επαφές. Και εφόσον αποκτηθεί πιθανό αν έχουμε και κάποια αποχώρηση παίκτη, αφού υπάρχουν αρκετοί στο ρόστερ.

Υπάρχει όμως και η περίπτωση Μαξίμοβιτς. Με τον Σέρβο μέσο της Χετάφε έχει βρεθεί φόρμουλα συμφωνίας από το καλοκαίρι και τώρα θα επιδιωχθεί να ενεργοποιηθεί για το καλοκαίρι. Αν, μάλιστα, η Χετάφε δείξει διαφορετική διάθεση, δεν αποκλείεται με μικρό κόστος αγοράς να αποκτηθεί από τώρα, αυτό όμως θα σημαίνει ότι θα αποχωρήσει κάποιος χαφ. Όσο για στόπερ και επιθετικό, η διάθεση είναι να στηριχθούν Σαμάτα και Εκόνγκ, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.