ΔΕΘ: Τιμώμενη χώρα η Γερμανία - Στο κάδρο οι ελληνογερμανικές σχέσεις

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2024

Στις σύγχρονες προκλήσεις για τη χώρα και στους κρίσιμους τομείς της οικονομίας θα επικεντρωθεί η φετινή Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ιδιαίτερη βαρύτατα θα δοθεί στα νέα τεχνολογικά μέσα, την καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη, με τιμώμενη χώρα της 88ης ΔΕΘ, τη Γερμανία.

Όπως ανακοινώθηκε, το «παρών» στις εκδηλώσεις θα δώσουν πολιτικές δυνάμεις της Ελλάδας, αλλά και της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, ενώ θα φιλοξενηθούν πολλά Β2Β και Β2C γεγονότα, αλλά και ψυχαγωγικά event. 

Η συμμετοχή της Γερμανίας στην 88η ΔΕΘ, θα αποτελέσει μεγάλη ευκαιρία για την ενίσχυση και εμβάθυνση των ελληνο-γερμανικών πολιτικών, οικονομικών και επιχειρηματικών σχέσεων. Παράλληλα, θα υποστηρίξει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων με προγραμματισμένες θεματικές ημέρες για εκπαιδευτικά θέματα, συναντήσεις δικτύωσης, καθώς και εταιρικές παρουσιάσεις.

Επιπλέον, ένα ποικίλο πολιτιστικό πρόγραμμα θα λάβει χώρα ευρύτερα στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία, μεταξύ άλλων, της Γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, το Γερμανικό Γενικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη, το Γερμανοελληνικό Βιομηχανικό και Εμπορικό Επιμελητήριο, το Goethe-Institute και το Ελληνογερμανικό Ίδρυμα Νεολαίας (ΕΓΙΝ).


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.