ΔΕΘ: Ποια μέτρα θα ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τους ελεύθερους επαγγελματίες

Metrosport Team06 Αυγούστου 2024

Να μαζέψει τις απώλειες των ευρωεκλογών επιχειρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με στόχο το ανέβασμα των ποσοστών της ΝΔ. Μία από τις «πληγές» της κυβέρνησης είναι η ακρίβεια ενώ έχει κατηγορηθεί για την υπέρμετρη φορολογία στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Η κυβέρνηση σχεδιάζει εντατικοποίηση των ελέγχων κατά της αισχροκέρδειας για την καταπολέμηση της ακρίβειας αλλά και στήριξη στους λογαριασμούς ρεύματος.

Τα μέτρα για τους ελεύθερους επαγγελματίες

Στον οδικό χάρτη με ορίζοντα τις εκλογές του 2027, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ αναμένεται να αναφερθεί στη δέσμευση για μείωση εισφορών στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συζητούνται σημειακές βελτιώσεις στο νόμο για το τεκμαρτό εισόδημα, όπως η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών ή η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, σύμφωνα με το newsit.gr.

Επίσης, ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει μέτρα στήριξης της οικογένειας και των νέων ζευγαριών, όπως η αύξηση του επιδόματος τέκνων. Σχεδιάζεται και η αύξηση των κινήτρων για να κάνουν εφημερίες οι γιατροί στο ΕΣΥ αλλά και οι προσλήψεις στα σχολεία.

πηγή: instanews.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.