Δέσποινα Βανδή: «Σφαγέας των Ελλήνων ο Κεμάλ»-Ο διάλογος με τους Τούρκους διοργανωτές

Metrosport Team18 Ιουλίου 2024

Νέα στοιχεία και αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την επεισοδιακή συναυλία της Δέσποινας Βανδή στο Τσεσμέ της Τουρκίας, η οποία δεν έγινε ποτέ εξαιτίας μιας γιγαντιαίας αφίσας του Κεμάλ Ατατούρκ που ενόχλησε την Ελληνίδα τραγουδίστρια.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια εξαιτίας της απόφασης των διοργανωτών να βάλουν αφίσα του Κεμάλ πίσω της στη σκηνή, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να βγει να τραγουδήσει. 

Μάλιστα, σύμφωνα με το Star, τους αντιπρότεινε αντί του Κεμάλ να υπάρχει η τουρκική και η ελληνική σημαία, καθώς δεν ήθελε να πολιτικοποιηθεί μια συναυλία για καλό σκοπό.

Οι Τούρκοι διοργανωτές αρνήθηκαν την πρόταση της Βανδή με τις δύο πλευρές να έχουν έναν έντονο διάλογο.

Αφού της απάντησαν αρνητικά στο αίτημα να αποσυρθεί η εικόνα του Κεμάλ, οι τούρκοι διοργανωτές της είπαν ότι «Εδώ ο Κεμάλ είναι σύμβολο της Δημοκρατίας». 

 Η απάντηση της Βανδή ήταν πως «για μένα ο Κεμάλ είναι σφαγέας των Ελλήνων», γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των Τούρκων, οι οποίοι έγιναν έξαλλοι μαζί της.

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, νωρίτερα σε άλλη τηλεοπτική εκπομπή συνεργάτιδά της η ίδια η τραγουδίστρια και οι άνθρωποι που τη συνόδευαν χρειάστηκαν προστασία για να αποχωρήσουν ασφαλείς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.