Βανδή: Ακύρωσε συναυλία στην Τουρκία γιατί ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ

Metrosport Team18 Ιουλίου 2024

Τη συναυλία της στο Τσεμέ ακύρωσε η Δέσποινα Βανδή, λόγω της τουρκικής προκλητικότητας, καθώς οι αρχές της γείτονoς επέλεξαν να αναρτήσουν στον χώρο της εκδήλωσης αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ.

Όπως αποκάλυψε μέσω στορι της στο Instagram η αγαπημένη τραγουδίστρια, την ευθύνη για την ακύρωση της συναυλίας φέρει εξ ολοκλήρου το τουρκικό Υπουργείο Παιδείας, καθώς «μονομερώς αποφάσισε να αλλάξει τον χαρακτήρα της εκδήλωσης ως συναυλία και του έδωσε πολιτικό χαρακτήρα ενώ δεν είχαμε συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο».

«Ως εκ τούτου η συμμετοχή μου στη συναυλία δεν ήταν δυνατή», σημείωσε η Δέσποινα Βανδή, εκφράζοντας τον σεβασμό της για όσους θα την τιμούσαν με την παρουσία τους.


Την ίδια ώρα, τα τουρκικά Μέσα, κατηγόρησαν ευθέως την τραγουδίστρια, σημειώνοντας ότι αρνήθηκε να εμφανιστεί στη μουσική σκηνή, να κατεβάσουν την τουρκική σημαία και την αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ.

«Η κυρία Βανδή δεν θα εμφανιστεί επειδή ζήτησε να κατέβει η τουρκική σημαία και η αφίσα του Ατατούρκ. Μην την αποδοκιμάζετε, δεν νομίζω ότι αξίζει να κουράζεστε και να σπαταλάτε τις ανάσες σας. Δώσαμε τόσους μάρτυρες για να κερδίσουμε αυτά τα χώματα και είμαστε άνθρωποι που πιστεύουμε ότι η αδερφοσύνη και η φιλία θα κερδίσουν.

Κανείς δεν μπορεί να μας υποχρεώσει να κατεβάσουμε την αφίσα του Ατατούρκ. Η κυρία αυτή θα πρέπει να φύγει αμέσως από εδώ, ήρεμα και ειρηνικά. Αλλά ελπίζω ότι δεν θα προσπαθήσει ποτέ ξανά να κατεβάσει τη σημαία της Τουρκίας που έχει βαφτεί με αίμα», επεσήμανε η δήμαρχος του Τσεσμέ, Λαλ Ντενιζλί.

*Πηγή: Instagram

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.