Δερμιτζάκης: «Ο Κουλιεράκης έγινε άντρας, ο ΠΑΟΚ χτίζει μέταλλο»

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης και μίλησε για το ταξίδι που έκανε στο Ηνωμένο Βασίλειο βλέποντας 8 γήπεδα, 5 αγώνες και 3 προπονητικά κέντρα, εμπλουτίζοντας έτσι τις εμπειρίες του ενώ σχολίασε και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Μου δόθηκε η δυνατότητα και οργάνωσα ένα καλό και σημαντικό ταξίδι για μένα και για όποιον κινείται στο χώρο του ποδοσφαίρου. Πήγα στο Λονδίνο κυρίως και στη Γλασκώβη. Είδα 8 γήπεδα από τα αποδυτήρια μέχρι την εξέδρα, είδα 5 αγώνες, έναν για το Κύπελλο Αγγλίας, 3 για την Πρέμιερ Λιγκ και ένα παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ, Σέλτικ-Λάτσιο, είδα τρία αθλητικά κέντρα, της Φούλαμ, της Αρσεναλ και της Ρέιντζερς. Ήθελα να δω κομμάτια οργανωτικά, τι γινόταν στις ομάδες, να πάρω νέες τάσεις. 

Ευχαριστώ τον Αντώνη Λεμονάκη, τον Δουρέκα και τον Παρασκευά Πολυχρονόπουλο για όσα είδα εκεί. Είδα σεβασμό, εξέλιξη και πως βλέπουν το ποδόσφαιρο ως απόλαυση και αυτό το ποδόσφαιρο τους το ανταποδίδει. Είμαστε πολύ πίσω σε όλα, οργανωτικά, νοοτροπία, θέματα κόσμου. Αν στο κομμάτι των αδειοδοτήσεων των ομάδων ήταν υποχρεωτικό να πηγαίνουν οι προπονητές και τα στελέχη ένα ταξίδι σε προηγμένες χώρες, τότε το άθλημα θα ήταν καλύτερο και σε εμάς».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον για να συνεχίσει κάπου την καριέρα: «Υπάρχει ενδιαφέρον από μια μεγάλη ομάδα της ΣΛ2 και το βλέπω πολύ σοβαρά».

Για το ΠΑΟΚ-Άιντραχτ: «Ο ρυθμός βοήθησε γιατί αντίπαλος ήταν μια γερμανική ομάδα, η Άιντραχτ. Ο ΠΑΟΚ ήταν πάρα πολύ καλός, είναι παιχνίδια που του πάνε. Αρνείται να χάσει ο ΠΑΟΚ, χτίζει μέταλλο και οι αλλαγές του Λουτσέσκου ήταν καλές για να πάρει το παιχνίδι που δικαιώθηκε στο τέλος. Ο Κοτάρσκι είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας που το έδειξε από την πρώτη στιγμή, εμπνέει εμπιστοσύνη, έχει τα χαρακτηριστικά ενός μοντέρνου τερματοφύλακα. Η ομάδα μπορεί να πάρει υπεραξία από τον παίκτη και να έχει οικονομικά οφέλη. 

Ο Κουλιεράκης είναι ένα παιδί που χθες έγινε άντρας. Παρότι έκανε ένα λάθος, δεν τον πτόησε, έδειξε χαρακτήρα και πως δίκαια φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Η τύχη του το έδωσε, αλλά και η καλή του εμφάνιση. Με το γκολ ισοφάρισε το λάθος. Ψήθηκε από μικρός στη Θεσσαλονίκη ο Κουλιεράκης, αλλά είναι και το πόσο αντέχει το κάθε παιδί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.