Δερμιτζάκης: «Γυαλίζει το μάτι των παικτών του ΠΑΟΚ - Βρίσκει τον δρόμο του ο Ηρακλής»

Metrosport Team02 Αυγούστου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης με τον πολύπειρο τεχνικό να μιλάει για την πρώτη επίσημη προπόνηση της ΑΕΛ, την υπόθεση... άνοδος αλλά και τον ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να κάνει ειδική μνεία και στην επιλογή Γιοβάνοβιτς για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδος, αναφέροντας χαρακτηριστικά, «Ο Γιοβάνοβιτς είναι ένας δικός μας άνθρωπος και προπονητής, έχει την ικανότητα να κάνει την Εθνική να πετύχει τα πράγματα που πρέπει σε βάθος χρόνου».

Για την ΑΕΛ, τόνισε: «Είμαι πολύ καλά, χθες ξεκινήσαμε επίσημα τη χρονιά με την πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας ενώ η προετοιμασίας μας έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη Δεύτερα. Μέσα σε αυτή τη διάρκεια χτίζουμε ότι θα επωμιστούμε στην πορεία της χρονιάς, η διοίκηση έχει κάνει ότι μπορεί για την ομάδα ώστε να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει, με 4.000 κόσμου να αγκαλιάζουν αυτή την προσπάθεια».

Για τον Ηρακλή και την κατάσταση στη Superleague 2: «Ο Ηρακλής είναι μία μεγάλη και ιστορική ομάδα, χαίρομαι που βρίσκει τον δρόμο της η ομάδα και θέλω έτσι να είναι όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η νέα διοίκηση της ΕΠΟ εύχομαι να κάνουν πράγματα προς τη σωστή κατεύθυνση, με τον νέο πρόεδρο να είναι έμπειρος και ικανός να δημιουργήσει ωραία και σωστά πράγματα. Επιστρέφοντας στον Ηρακλή, θέλω να πω ότι είναι καλό να υπάρχουν ομάδες δυνατές και σοβαρές με ομάδες που αρμόζουν σε αυτή την κατηγορία που πρέπει να υπάρχει ίση αντιμετώπιση με την πρώτη κατηγορία».

Για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και την ευρωπαϊκή τους εκκίνησης: «Είναι πολύ καλό ότι και οι τρεις ομάδες πήραν έξι νίκες και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση, με την Ελλάδα να ανεβαίνει στην ευρωπαϊκή κατάταξη που ανοίγει παραπάνω θέσεις και αυξάνει την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος».

Για τον Δικέφαλο τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ σε μία κρίσιμη φάση, απέναντι στην καλύτερη σουηδική ομάδα, ο ΠΑΟΚ πήρε τρεις πολύ καλούς ποδοσφαιριστές στα σημεία που πονούσε και ενισχύθηκε σημαντικά. Επίσης, θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου γιατί η ομάδα για πρώτη φορά ανέβηκε πάνω από τα 100 εκατομμύρια ευρώ χρηματιστηριακής αξίας και φαίνεται τι δουλειά γίνεται από πίσω».

Ενώ για τον στόχο του Champions League πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει την πρόκριση, απέναντι σε μία αντίπαλο όπου δεν θα έχει εύκολα παιχνίδια, αλλά στον ΠΑΟΚ γυαλίζει το μάτι του για την πρόκριση και μπορεί να δημιουργήσει μία νέα χρυσή σελίδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.