Δερμιτζάκης: «ΑΕΛ και Ηρακλής λείπουν από την Super League»

Metrosport Team07 Ιανουαρίου 2024

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Παύλος Δερμιτζάκης, μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης των "βυσσινί" με τον Ηρακλή (1-1) στην κάμερα του Action 24 και τόνισε πως οι δύο ομάδες λείπουν από την πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ ανέφερε πως είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Για τον αγώνα: «Και οι δύο ομάδες ήθελαν να πετύχουν την νίκη σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Ήταν ένα παιχνίδι με πάθος και δύναμη. Ήρθαμε για να κερδίσουμε, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Παλέψαμε μέχρι το τέλος για να πάρουμε την νίκη. Θα μετρήσει αυτός ο βαθμός που πήραμε κόντρα στον Ηρακλή».

Για την ιστορία των δύο ομάδων: «Όταν βλέπεις την φανέλα της ΑΕΛ και του Ηρακλή να αγωνίζονται σου έρχονται αναμνήσεις από το παρελθόν. Είναι ομάδες οι οποίες λείπουν από την Super League γιατί έχουν δημιουργήσει τεράστια ιστορία στο ποδόσφαιρο της χώρας μας».

Για το λάθος του Σουλούκου που προκάλεσε την ισοφάριση του Ηρακλή: «Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ο Σουλούκος είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας και θα απασχολήσει τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα λαθών».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.