Δένδιας: Βάζει τέλος στα σενάρια για την προεδρία της Δημοκρατίας - «Δεν είναι σοβαρά πράγματα»

Metrosport Team08 Σεπτεμβρίου 2024

Τέλος στις φήμες που τον θέλουν να ανέρχεται στον θώκο της προεδρίας της Δημοκρατίας έβαλε κατά την παρουσία του στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.

Κληθείς να σχολιάσει τις φήμες για ενδεχόμενη εκλογή του, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε λόγο για σενάρια που βρίθουν έλλειψης σοβαρότητας, με τις δηλώσεις του να είναι σύμφωνες με την κατηγορηματική διάψευση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη.

Παρόλα αυτά, τα σενάρια που θέλουν τον Νίκο Δένδια να είναι ο επόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έχουν σταματήσει, καθώς ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θεωρείται ένα από τα πρόσωπα με τα πλέον ισχυρά ερείσματα στο εγχώριο κοινοβουλευτικό πεδίο και με σημαντικές επαφές στη διεθνή σκηνή.

Μάλιστα, ο Υπουργός Άμυνας φαίνεται πως χαίρει της εμπιστοσύνης από όλα τα κόμματα, χάρη στην πολύπλευρη πολιτική του δράση, καθώς και την προσήλωσή του στη λογική του εθνικού συντονισμού των πολιτικών δυνάμεων, όχι μόνο στο σύνολο των κυβερνητικών ψηφοφόρων αλλά και σε εκείνους των άλλων κομμάτων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.