Δεν θα αργήσει να ανοίξει θέμα ανανέωσης Μιχαηλίδη στον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός13 Ιανουαρίου 2024

Εχει επανέλθει για τα καλά ο Γιάννης Μιχαηλίδης, αποδεικνύοντας ότι πλέον έχει βρει (παρότι βιώνει ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό ζήτημα) και την αυτοπεποίθηση που είχε χάσει όταν του προέκυψε ο σοβαρός τραυματισμός στον χιαστό. Εχει παίξει 12 ματς, όλα ως βασικός και μόνο στο Ισραήλ με την Μπεϊτάρ είχε αντικατασταθεί.

Όσο περνούν οι αγώνες η αλήθεια είναι ότι αρχίζουν και επανέρχονται στο προσκήνιο περιπτώσεις ενδιαφέροντος για τον Γιαννιτσιώτη στόπερ που υπήρχαν από το παρελθόν. Μία από αυτές είναι η Άντερλεχτ που έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση το αριστερό πόδι του 24χρονου στόπερ και συνολικά τα προσόντα του και έχει φροντίσει τα στείλει μηνύματα του πόσο «ζεστά» τον βλέπει.

Την ίδια ώρα, από την Γερμανία, υπάρχει η φημολογία ότι και ο Όλαφ Ρέμπε τον ήθελε στην Νυρεμβέργη δανεικό στην αρχή της περιόδου, αλλά πλέον δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ο «Μίχα» είναι ξανά παίκτης πρώτης γραμμής για τον ΠΑΟΚ και ο Λουτσέσκου ποντάρει πολλά πάνω του, άλλωστε φρόντισε να το δείξει με τις δηλώσεις που έκανε στοπ Πανθεσσαλικό το βράδυ της Τετάρτης.

Ούτε για την Άντερλεχτ υπάρχει πρόσφορο έδαφος, αφού στην Τούμπα ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν σκέψεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Μιχαηλίδη. Για όσους δεν το θυμούνται, ο Γιαννιτσιώτης στόπερ έχει συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και προφανώς το ιδανικό τάιμινγκ για ανανέωση θα ήταν πριν μπει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με την ομάδα.

Το ζήτημα της ανανέωσης είναι ήδη στην ατζέντα του ΠΑΟΚ, πίσω από τις άμεσες περιπτώσεις των Τάίσον, Μουργκ και φυσικά του Ραζβάν Λουτσέσκου που ήδη έχει συμφωνήσει προφορικά. Όταν αυτές οι υποθέσεις κλείσουν, προφανώς, θα έρθει η σειρά του Μιχαηλίδη να καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.