Δεν συμφώνησαν Μπράουν και Κινγκς-Έχει ελπίδες ο Βεζένκοφ

Metrosport Team31 Μαΐου 2024

Οι Σακραμέντο Κινγκς έκαναν πρόταση ανανέωσης στον Μάικ Μπράουν, ωστόσο ακόμη δεν υπάρξη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η απόφασή του θα κρίνει πολλά για το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ.

Πρόταση στον Μάικ Μπράουν για τριετές συμβόλαιο με συνολικά 21 εκατ. δολάρια, που μπορούν να φτάσουν και τα 27 εκατ. με τα μπόνους, έκαναν οι Κινγκς. Ωστόσο ακόμη, δεν υπάρχει συμφωνία, καθώς ο έμπειρος προπονητής φέρεται να αξιώνει ετήσιες αποδοχές 10 εκατ. ευρώ.

Είναι γεγονός πως η υπόθεση αυτή επηρεάζει και το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ στο ΝΒΑ, καθώς με τον συγκεκριμένο προπονητή ο Βούλγαρος άσος δεν θα είναι την επόμενη σεζόν στα πλάνα του Σακραμέντο και ίσως αποχωρήσει.

Ο Μάικ Μπράουν είχε αναλάβει τους Κινγκς πριν τη σεζόν 2022/23 και οδήγησε την ομάδα στην επιστροφή της στα playoffs μετά από 17 χρόνια, όπου έχασαν με 4-3 από τους Γουόριορς στον πρώτο γύρο. Φέτος, ωστόσο, το Σακραμέντο δεν είχε ανάλογα καλή πορεία καθώς με 46-36 μπήκε στα play in ως ένατη αλλά αφού νίκησε τους Γουόριορς έχασε από τους Πέλικανς και έμεινε εκτός playoffs.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.