Δεν προλαβαίνει τον ΠΑΟΚ ο Ιωαννίδης- «Παλεύει» για Ολυμπιακό

Metrosport Team11 Μαΐου 2024

Μονάχα με... μια αλλά πολύ σημαντική απώλεια ταξιδεύει ο Παναθηναικός στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, το βράδυ της Τετάρτης (15/5, 20:00) στην Τούμπα. Πιο συγκεκριμένα, όλα δείχνουν πως από την «φαρέτρα» του Φατίχ Τερίμ θα λείπει ο Φώτης Ιωαννίδης. Φυσικά, στην διάθεσή του δεν θα έχει και τους Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, οι οποίοι έχουν τεθεί εδώ και καιρό νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν.

Αναφορικά, λοιπόν, με την περίπτωση του νεαρού φορ, ο Φώτης Ιωαννίδης συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα και παρότι υπάρχουν αρκετές ημέρες μέχρι το ταξίδι των «πράσινων» στη Θεσσαλονίκη θεωρείται από πολύ... δύσκολο έως απίθανο για να προλάβει να αγωνιστεί.

Ο Τούρκος προπονητής βέβαια δεν θέλει να ρισκάρει με την περίπτωσή του, καθώς πλησιάζει και ο τελικός του Κυπέλλου Betsson με τον Άρη. Σε κάθε περίπτωση, το πιο ρεαλιστικό σενάριο είναι ο διεθνής φορ να «φορτσάρει», προκειμένου να προλάβει το ντέρμπι (19/5) με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο για την αυλαία του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.