ΠΑΟΚ: Δεν πρέπει να προσπεράσει την πληγή των τελευταίων λεπτών

Κώστας Πετρωτός03 Οκτωβρίου 2023

Το έχουμε γράψει και θα το ξαναγράψουμε. Πρωταθλητισμός σημαίνει κυνηγώ την κάθε λεπτομέρεια. Γι’ αυτό και ανεξάρτητα από το… σπρώξιμο του Μαρτίνς στο προχθεσινό ντέρμπι και το «κλείσιμο των ματιών» σε φάσεις όπως το φάουλ με το ανάποδο ψαλίδι του Γεντβάι στο πρόσωπο του Κουλιεράκη, κάμποσα δευτερόλεπτα πριν την ισοφάριση του Γερεμέγεφ, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αναλύσει καλά τι δεν έκανε σωστά στη φάση του 2-2.

Ήδη, ο Δικέφαλος μετρά τρεις χαμένους βαθμούς στο πρωτάθλημα από γκολ της τελευταίας στιγμής (μάλιστα ο Γιώργος Πετρίδης παρουσίασε ένα ενδιαφέρον θέμα για τα γκολ που σημείωσαν/δέχθηκαν οι ομάδες ως τώρα στο Πρωτάθλημα και τους βαθμούς που κέρδισαν/έχασαν. Ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος σε απώλειες (τρεις βαθμοί), πίσω μόνο από τον Πανσερραϊκό που έχει χάσει τέσσερις. Θυμίζουμε ότι τα γκολ που δέχθηκε ήταν με τον ΟΦΗ (στο 90+7’ με τον Λερόι Αμπάντα) από τον οποίο ηττήθηκε με 1-0 και προχθές με τον Παναθηναϊκό (στο 90+6’ με τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ) για να προκύψει η ισοπαλία με 2-2.

Τι δεν πήγε καλά χθες στην φάση του 2-2; Κυρίως, ο ΠΑΟΚ δεν είχε το καθαρό μυαλό να παγώσει τον ρυθμό, να κρατήσει μπάλα, να ροκανίσει τον χρόνο. Ο Κοτάρσκι έκανε ένα αχρείαστο βολέ στέλνοντας την μπάλα σε αντιπάλους, ο Σαμάτα δεν πάσαρε σωστά (ή αν θέλετε δεν πήγε μέχρι το κόρνερ να κερδίσει χρόνο), ο Μεϊτέ δεν έδιωξε σωστά με το κεφάλι. Ενδεχομένως , θα μπορούσε και ο Λουτσέσκου αντί να ρίξει τον Μουργκ στο ματς, να βάλει τον Βιεϊρίνια και ο Κεντζιόρα να μετατραπεί σε τρίτο στόπερ, για να αντιμετωπιστούν τα γεμίσματα του Μλαντένοβιτς. Σε κάθε περίπτωση είναι σημαντικό να γίνει μία πολύ εξονυχιστική ανάλυση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.