«Ο Σαββίδης δεν είναι άνθρωπος που θα μπει στα χωράφια του προπονητή, μπορεί να έχει άποψη αλλά δεν θα πει ότι κάνω κουμάντο»

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης, με τον στενό φίλο του Ιβάν Σαββίδη να μιλάει για τα όσα προέκυψαν στη σχέση του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τη στάση του ίδιου και το κατά πόσο παρεμβαίνει στο έργο του Ρουμάνου τεχνικού.

Αρχικά ανέφερε: «Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι από τους ανθρώπους που υποκρίνεται ούτε καταπιέζεται, αν έβλεπε ότι κάτι είναι στραβό θα το άλλαζε. Αυτό που του αρέσει του αρέσει, αυτό που δεν του αρέσει το δείχνει, νομίζω ότι μιλάμε για μία πρόσκαιρη κρίση μεταξύ τους. Επειδή ξέρω τον Σαββίδη, ότι ήταν να κάνει το έκανε , γνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν στην κίνηση κεφαλαίων, όσα μπορούσε να κάνει τα έκανε και όσα χρειαζόταν ο προπονητής θα τα έκανε. Οι επιχειρήσεις του πηγαίνουν πολύ καλά».

Πρόσθεσε για το αν μπαίνει στα ''χωράφια'' του Λουτσέσκου ο Ιβάν Σαββίδης: «Πιστεύω ότι δεν είναι άνθρωπος που θα μπει στα χωράφια του προπονητή, μπορεί να έχει άποψη αλλά δεν θα πει ότι κάνω κουμάντο εγώ. Ο Σαββίδης εμπιστεύεται τον Λουτσέσκου, του έχει χαρίσει τόσες επιτυχίες, είναι ένας προπονητής που έχει την ομάδα πρώτη».

Ενώ κατέληξε: «Υπάρχει εχθρικό κλίμα από την ελληνική κυβέρνηση για την εισροή χρημάτων στην Ελλάδα από τη Ρωσία, εξαιτίας και της επιρροής που υπάρχει από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό είναι γνωστό σε όσους ασχολούνται με την πολιτική και τα οικονομικά ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.