Δεν είναι σίγουρο ότι θα βγει λευκός καπνός

Βασίλης Μάστορας12 Ιουνίου 2024

Για σήμερα το απόγευμα στις 4μ.μ, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, είναι προγραμματισμένο το ραντεβού του Στράτου Ευγενίου με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη. Ο υποψήφιος αγοραστής του Π.Ο.Τ Ηρακλής, θα προσέλθει στο ραντεβού με τον Βασίλη Γκαγκάτση, ο οποίος είναι ο νομικός του σύμβουλος.

Το σημερινό ραντεβού των δύο πλευρών, είναι το πρώτο μετά από τη συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες στην Αθήνα, πριν από τρεις μήνες. Από εκείνη τη συνάντηση προέκυψε η χορηγία των 150 χιλιάδων ευρώ και το οικονομικό περίγραμμα της πώλησης των μετοχών του κ. Ευγενίου. Από τότε δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία μεταξύ των δύο ανδρών. Ο κ. Ευγενίου κατά καιρούς έκανε δημόσιες τοποθετήσεις στις οποίες επιβεβαίωνε την πρόθεση του να απεγκλωβιστεί από την ομάδα, ενώ ο κ. Μονεμβασιώτης δήλωνε ότι οι προϋποθέσεις για να αγοράσει το Π.Ο.Τ. Ηρακλής ήταν η αδειοδότηση, η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία και εξεύρεση λύσης για τη χρήση του Καυταντζογλείου, ως έδρας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο ερχομός του κ. Μονεμβασιώτη στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί ισχυρή ένδειξη ότι οι προϋποθέσεις για το deal υπάρχουν. Η παραμονή στην κατηγορία είναι δεδομένη, προφανώς τα νέα από inside πληροφόρηση για την άδεια είναι θετικά και το θέμα του Καυταντζογλείου είναι σε καλό δρόμο.

Όλα αυτά όμως δεν σημαίνουν ότι κατά τη σημερινή συνάντηση θα βγει «λευκός καπνός». Παρότι ο κ. Ευγενίου έχει τις καλύτερες προθέσεις και δεν έχει διάθεση να παρεκκλίνει ούτε ίντσα από τα συμφωνηθέντα με τον κ. Μονεμβασιώτη, υπάρχει ένας αστερίσκος. Αυτός αφορά την οικονομική συμφωνία που έκανε ο Γ.Σ. Ηρακλής πριν από τρία χρόνια με τον κ. Ευγενίου, όταν και προχώρησε το «πάντρεμα» της Τρίγλιας με τον Ηρακλή. Σύμφωνα με πληροφορίες το συμφωνηθέν ποσό ήταν περίπου 300.000 ευρώ και είναι απαιτητό από τον κ. Ευγενίου. Επ’ αυτού ο «Γυμναστικός», προφανώς γιατί αδυνατεί να καταβάλει το ποσό, σφυρίζει αδιάφορα. Οπότε το θέμα αναμένεται να μπει σήμερα στο τραπέζι της συζήτησης με τον κ. Μονεμβασιώτη. Το πώς θα γίνει η διαχείριση του θα το δείξει ο χρόνος. Πάντως οι πληροφορίες λένε ότι ο κ. Ευγενίου, έχει ενημερώσει πολλάκις τον «Γυμναστικό» ότι το απαιτεί το ποσό και αναμένει πρόταση διακανονισμού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.