Δεν είναι πισωγύρισμα για τον ΠΑΟΚ, αλλά αδίκησε τον εαυτό του

Γιώργος Ζαΐρης04 Σεπτεμβρίου 2023

Προφανώς κάθε ήττα πονά και πολύ περισσότερο όταν αυτή έρχεται στις καθυστερήσεις και δεν αποδίδει δικαιοσύνη στη συνολική εικόνα του αγώνα. Αλλά η ήττα είναι ήττα και μετά από οκτώ πετυχημένα αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στην ΧΡΗΣΙΜΗ διακοπή με ήττα.


Γιατί ήρθε αυτή η ήττα; Επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά θα ήθελα να ακούσω την επικοινωνία του Διαμαντόπουλου με τον Ευαγγέλου στη φάση του Μπράντον Τόμας όπου το πέναλτι έγινε φάουλ. Θα ήθελα επίσης να δω τη γραμμή στο οφσάιντ του Ζίβκοβιτς αφού στη συνέχεια της φάσης ο Τζίμας έπεσε μέσα στην περιοχή. Και εκεί μπροστά μου ο Διαμαντόπουλος ήταν έτοιμος να σφυρίξει την παράβαση και δεν το έκανε γιατί είδε το σημαιάκι σηκωμένο. Τις είδαμε τις γραμμές; ΟΧΙ.

Προφανώς και θα σταθώ στα αγωνιστικά. Οσο και αν αποτελεί έκπληξη κανείς από τους παίκτες που ήταν θεωρητικά ξεκούραστοι και μπήκαν στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα δεν βοήθησαν. Ανυπομονούμε για τον καλό Μεϊτέ, χαιρόμαστε που είναι στον ΠΑΟΚ αλλά χθες ο Τσιγγάρας των πολλών συνεχόμενων αγώνων μπορούσε να παίξει αφού ακολουθεί και η διακοπή.

Ο Σαμάτα δείχνει πως δεν είναι έτοιμος ενώ παραδόξως πολύ κακός ήταν χθες ο Μπάμπα όπως και ο Αντρέ.

Από τους παίκτες που άρχισαν την αναμέτρηση τακτικά όσο αγωνίστηκε ο πιο συνεπής ήταν ο Κεντζιόρα. Σβαμπ και Οζντόεφ είχαν πρόβλημα από τον Μεγιάδο και τον Μπάκιτς ενώ φλύαρος ο Κωνσταντέλιας δεν μπόρεσε να κάνει έστω και αυτή την κάθετη πάσα που θα έδινε πλεονέκτημα.

Εχω τη διάθεση να δεχθώ πως ήταν ένα ματς ειδικών συνθηκών. Αλλά νομίζω πως ο ΠΑΟΚ δεν πήρε πράγματα από αρκετούς παίκτες του και ίσως θα μπορούσε να πάρει περισσότερα από παίκτες που δεν έπαιξαν όπως ο Τσιγγάρας.

Αλλά πάντα αυτός που δεν παίζει δεν είναι ο καλύτερος; Η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ με την πρόκριση στους ομίλους δεν είναι υπό πίεση μετά από αυτή την ήττα. Αλλά πρέπει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή και να δουλέψει σκληρά. Γιατί ακολουθούν πολλοί και συνεχόμενοι αγώνες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.