Δεν είναι εύκολος ο αποχαιρετισμός σε κομμάτια της ψυχής και του πνεύματος

Αρις Νικολάκης08 Ιουνίου 2024

Φυσικά και συμφωνούμε- κι επαυξάνουμε συνάμα - με τον κόσμο του Πρωταθλητή. Σε ό,τι αφορά φυσικά, την παραμονή του Γιάννη Κωνσταντέλια και του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη. Τούτο δε, καθώς σεβόμαστε απεριόριστα τον νταλκά του για την παρουσία της ομάδας του στο πρωτάθλημα, σύμφωνα με το καινούργιο format, τού Τσάμπιονς Λιγκ. 

Όπως σεβόμαστε και το σκεπτικό του. Σύμφωνα με το οποίο, εάν δε λαθεύουμε οικτρά, κάλλιο πέντε και στο χέρι του πρωταθλητή με τον σάρκα εκ σαρκών του , “μικρό μάγο” του και τον απροσπέλαστο "βράχο" και λεβενταρά του... Παρά δέκα, με έναν - πιθανώς καλύτερο - άλλους εκ μεταγραφής “μάγο” και "βράχο" και καρτέρι...

Δεν μπορούμε όμως, να διαφωνούμε... Ήτοι, δεν μπορούμε, να μη συμφωνούμε με τους ίδιους τους παίκτες. Εάν κι εφ’ όσον αυτοί πιστεύουν... Προσέξτε εδώ. Πιστεύουν κι ουχί απλά, θεωρούν... Πως είναι πανέτοιμοι για το άλμα ζωής τους, ο Θεός να τους φωτίζει και να τους ευλογεί. Δικιά τους είναι η ζωή. Ό,τι θέλουν κάνουν! Εάν κι εφ’ όσον ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις τους... Αγωνιστικές, οικονομικές, διαβίωσης κλπ, κλπ... Να πάνε στο καλό. Κι ο κόσμος τού Πρωταθλητή θα προσεύχεται και θα λαχταρά για τις επιτυχίες τους!

Ανάμεσα σε αυτές τις πλευράς... Ανάμεσα σε αυτά τα δυο - με την καλή έννοια - άκρα κινείται η ΠΑΕ του Πρωταθλητή. Κινείται; Που λέει ο λόγος. Ισορροπεί επί “ξυρού ακμής”, κατά την έκφραση του Ομήρου στην Ιλιάδα του! Στην κόψη του ξυραφιού προσπαθεί, να σταθεί. Για να μην πούμε αλλά το λέμε: Συνθλίβεται!

Κι ουδέν δύναται, να πράξει. Για να μείνουν οι δυο αυτοί παίκτες οι οποίοι προκάλεσαν τον θαυμασμό της ευρωπαϊκής αγοράς, εάν δεν υφίσταται δική τους σφοδρή επιθυμία. Δύναται πάντως, να πράξει τα μέγιστα εάν κι εφ’ όσον - μία υπόθεση επιχειρούμε - δε μείνουν. Αξιοποιώντας, ως υποχρεούται κι ως εσαεί πράττει , στο έπακρο τα μυθικά, κατά πως αναμένονται, έσοδα από την παραχώρηση τους...

Το χρήμα και βέβαια, δύναται να καλύψει τα αγωνιστικά κενά στον Πρωταθλητή. Δεν δύναται, να καλύψει άλλα κενά. Εκείνα τα συναισθηματικά στον κόσμο του! Δεν είναι εύκολος ο αποχαιρετισμός - κι ουχί αποχωρισμός - σε κομμάτια της ψυχής και του πνεύματος. Εάν κι εφ’ όσον συμβεί. Είναι;

ΥΓ 1: Η τουρκιά κι η ουχιά δεν έχουνε μπιστιά...

ΥΓ 2: Η τουρκιά δεν έχει ιστορία. Ποινικό μητρώο έχει (Νεοκλής Σαρρής)...

ΥΓ 3: Ε, που και που... Να ευλογούμε κομματάκι τα γένια μας. Σας είχαμε πει, δε σας είχαμε πει πως οι εκλογές για την ΕΠΟ έγιναν ουσιαστικά την περασμένη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη; Ο Μάκης Γκαγκάτσης στις εκλογές που θα γίνουν τυπικά, δε θα έχει αντίπαλο!

ΥΓ 4: Καλό ή κακό... Ωφέλιμο η βλαπτικό για την εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα Ομοσπονδία; Ο χρόνος θα δείξει...

ΥΓ 5: Ο Γιώργος Κωστίκος ήταν αναντάμ παπαντάμ εκφραστής σοβαρότητας κι υπευθυνότητας είτε εντός , είτε εκτός των τεσσάρων γραμμών. Και φυσικά, είναι πολύτιμη μονάδα για τον Πρωταθλητή. Από τους κυρίαρχους άξονες της λειτουργίας του. Με την σιωπή αυτής της ξεχωριστής αυτής μεγάλης προσωπικότητας, να είναι διαχρονικά ...Εκκωφαντική!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.