«Δεν έχουμε δεχθεί πρόταση για Πέτκοβιτς, ο ΠΑΟΚ δεν φαίνεται πως θέλει να δώσει τα λεφτά που ζητά η Ντιναμό και ο παίκτης»

Metrosport Team07 Ιουλίου 2024

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Το όνομα του Μπρούνο Πέτκοβιτς δεν απασχολεί για πρώτη φορά την επικαιρότητα του ΠΑΟΚ, με τους Κροάτες να αναφέρουν πως ο "δικέφαλος" ενδιαφέρεται για τον επιθετικό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά δεν επιθυμεί να δώσει τη ρήτρα που έχει ισχύ μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την κροάτικη ιστοσελίδα "24sata", οι άνθρωποι της Ντιναμό δήλωσαν πως δεν έλαβαν πρόταση για τον Πέτκοβιτς έως τις 15 Ιουνίου που υπήρχε η ρήτρα των 2 εκατ. ευρώ, ενώ πλέον μπαίνει σε ισχύ ο όρος των 2.5 εκατ. ευρώ.

«Δεν έχουμε δεχθεί πρόταση για τον Μπρούνο Πέτκοβιτς, ο ΠΑΟΚ δεν φαίνεται πως θέλει να δώσει τα χρήματα που ζητά η Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ο ποδοσφαιριστής», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα από την Κροατία. 

Επίσης, τονίζουν πως ο Πέτκοβιτς ζητάει 2 εκατ. ευρώ ετησίως, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν είναι πρόθυμος να δώσει αυτά τα χρήματα.

Τέλος, στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρουν πως για τον Πέτκοβιτς υπάρχει ενδιαφέρον και από την Αραβία, αλλά ο ίδιος δεν επιθυμεί να μετακομίσει σε κάποια ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.