Δεν «χωράει» στη Σέλτικ ο Πάλμα- Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2024

Στο μεταγραφικό ραντάρ ελληνικών ομάδων φαίνεται ότι βρίσκεται ο Λουίς Πάλμα, ο οποίος μετά την πρώτη εντυπωσιακή σεζόν που είχε στη Σέλτικ πλέον έχει αρκετά περιορισμένο χρόνο στα πλάνα του Μπρένταν Ρότζερς. Σενάριο που δεν είναι καινούριο, καθώς η σχετική φημολογία κρατά από το καλοκαίρι, ωστόσο τα σενάρια μπορεί να αναζωπυρωθούν, εάν ο Ονδουριανός δεν βρει θέση στην ομάδα του.

Ο πρώην επιθετικός του Άρη έχει μόλις μια συμμετοχή στο βασικό σχήμα την τρέχουσα σεζόν κι αυτή στο Λιγκ Καμπ με αντίπαλο τη Φόλκερκ, ενώ το όνομά του δεν συμπεριλήφθηκε ούτε στις τελευταίες κλήσεις στην εθνική της Ονδούρας.

Έτσι, δεν αποκλείεται σύντομα να αναζητήσει την τύχη του εκτός Σκωτίας και το φημολογούμενο ενδιαφέρον ελληνικών ομάδων δεν περνάει απαρατήρητο, καθώς υπάρχουν ομάδες που θα ήθελαν να τον φέρουν πίσω στην Ελλάδα, μετά την άκρως επιτυχημένη παρουσία του στον Άρη, που αποτέλεσε «διαβατήριο» για να μετεγγραφεί στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Σκωτία. 

Πρέπει πάντως να διευκρινιστεί ότι ο Λουός Πάλμα έχει συμβόλαιο με τη Σέλτικ έως το 2028, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της και η ομάδα του, είτε για να παραχωρηθεί δανεικός είτε για να λύσει το συμβόλαιο του.

Κι όλα αυτά ενώ το πρώτο διάστημα του Πάλμα στη Σέλτικ ήταν από το καλό στο καλύτερο, σκοράροντας και στις εγχώριες διοργανώσεις και στο Champions League.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.