Δεν -Χ-άρηκε κανείς στο Περιστέρι

Δημήτρης Καλαϊτζής18 Σεπτεμβρίου 2023

Δεν -Χ-άρηκε κανείς στο Περιστέρι. Ατρόμητος και ΝΠΣ Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής της Super League 1. 

Ένα αποτέλεσμα που δεν βόλεψε καμία από τις δύο ομάδες αφού παραμένουν δίχως νίκη στο Πρωτάθλημα.

Την επόμενη αγωνιστική οι Περιστεριώτες δοκιμάζονται στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ (23/9, 17.30), ενώ οι Θεσσαλοί υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης (24/9, 20.00). 

Η ομάδα του Κρις Κόουλμαν χωρίς να έχει τις μεγάλες φάσεις κατάφερε να πάει προηγούμενη στα αποδυτήρια. Ο Αντζιέλσκι εκμεταλλεύτηκε την αργή αντίδραση του Σιαμπάνη και έδωσε το προβάδισμα στους Περιστεριώτες στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι Θεσσαλοί ισοφάρισαν σε 1-1. Ο Ντέλετιτς μοίρασε στον Λούνα στα δεξιά, αυτός έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Ασεβέδο στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του. 

Στο 53ο λεπτό ο Βόλος άγγιξε την ανατροπή. Ο Λούνα μπήκε στην περιοχή και έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε από πολλά πόδια και ο Τσοκάνης αστόχησε. 

Στο 78΄ η ομάδα του Μπράτσου σκόραρε με τον Ντέλετιτς, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά, καθώς ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων όπως φάνηκε και από το ριπλέι ήταν εκτεθειμένος. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ατρόμητος απείλησε με το σουτ του Βέργου να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 88΄ οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να ανακτήσουν το προβάδισμά τους, όταν μετά από σέντρα του Κούντε ο Σιαμπάνης έκανε άστοχη έξοδο και ο Τζαβέλλας με κεφαλιά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. 

Στο 92΄ ήταν σειρά του Βόλου να απειλήσει με το σουτ του Μεταξά να περνάει άουτ. 

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.