Δεν -Χ-άρηκε κανείς στη Χαλάστρα

Δημήτρης Καλαϊτζής07 Ιανουαρίου 2024

Δεν -Χ-άρηκε κανείς στη Χαλάστρα. Ηρακλής και Λάρισα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League 2. 

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη πήρε το προβάδισμα στο 33΄. Ο Μαυριάς τροφοδότησε τον Αντράντα, αυτός σέντραρε από δεξιά και ο Κώστας Παπαγεωργίου με κεφαλιά νίκησε τον Παλαβράκη, κάνοντας το 0-1. 

Πέντε λεπτά αργότερα ο Αντράντα ανέτρεψε εντός περιοχής τον Κουντουριώτη, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Σουλούκος τον νίκησε. Ωστόσο, ο πορτιέρε της ΑΕΛ ένα λεπτό αργότερα υπέπεσε σε σοβαρό λάθος, όταν σε γύρισμα του Έμπο η μπάλα του έφυγε μέσα από τα χέρια και ο Κούστα από κοντά έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό, που σίγουρα δεν βόλεψε κανέναν. 

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Περικλής Αμανατίδης): Παλαβράκης, Εμπό, Χρουσιέλ, Σιούτας, Πατράλης, Δοϊρανλής (82′ Τόρες), Βιτλής, Κουντουριώτης (56′ Σίλβα), Σπυρίδης (65′ Χειρίτραντας), Κούστα, Γκμπενιόν 

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου (73′ Καλουτσικίδης), Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου, Πλέγας, Κοσσονού, Αντράντα (56′ Θωμαΐδης), Κ. Παπαγεωργίου (89′ Γιανναράκης), Πεντρόσο (56′ Όγκμποε), Μαυριάς (73′ Νίνο).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.