Δεν άξιζε να χάσει ούτε το ματς, ούτε την πρωτιά!

Γιώργος Ζαΐρης12 Φεβρουαρίου 2024

Προφανώς και ο στόχος του ΠΑΟΚ ήταν η νίκη για να πάει τη διαφορά στο +5 από την ΑΕΚ και να διατηρήσει το +3 από τον Παναθηναϊκό. Τελικώς ήρθε αυτό το 1-1 που και πάλι δεν απέδωσε δικαιοσύνη. Εφαγε ένα κρύο γκολ στο 47', στη συνέχεια κυριάρχησε, είχε δοκάρι με τον Ντεσπόντοφ, είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Σαμάτα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στο πρώτο μέρος είχε χάσει μεγάλη φάση και ο Μεϊτέ. Αυτή η ισοπαλία επιτρέπει στον ΠΑΟΚ να είναι για μια ακόμη αγωνιστική μόνος πρώτος στη βαθμολογία και την προσεχή Τετάρτη στην κατάμεστη Τούμπα να κάνει το πρώτο βήμα για να βρεθεί στον τελικό! 

Υπάρχουν ματς που δεν τα κερδίζεις αλλά δεν έχεις κανένα παράπονο από την προσπάθεια που κάνει η ομάδα. Πολύ περισσότερο όταν ΓΙΑ ένα ακόμη ματς δεν τυγχάνει δίκαιης διαιτησίας. Στο πρώτο μέρος έπρεπε όπως και ο Μπάμπα να δει κίτρινη και ο Βίντα και ο Πήλιος. 

Ο Βίντα βλέπει την κίτρινη κάρτα και αργότερα μετά το 60΄ σταματά υποσχόμενη επίθεση απλώνοντας το χέρι. Ο Αγκάγεφ δεν τον στέλνει στα αποδυτήρια. Συγχωρέστε με αλλά δεν είναι λαϊκισμός να το σημειώνεις αυτό. Και είδα το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού στις Σέρρες. Δεν τα προσπερνάς αυτά. 

Προφανώς και αν ήταν υγιής ο Κωνσταντέλιας θα έπαιζε βασικός. Άλλη μια αναποδιά που έπρεπε να διαχειριστεί ο Λουτσέσκου. Που κατά τη διάρκεια του αγώνα είδε μετά από πολύ καιρό έναν μέτριο Τάισον αλλά προφανώς και δεν τον βγάζεις τον Βραζιλιάνο που μπορεί να σου γυρίσει ένα ματς από μία φάση και ενέργεια. 

Προφανώς και ο Μεϊτέ δίπλα του δεν είχε έναν καλό Οζντόεφ. Κάποιος μπορεί να πει πως από πιο νωρίς έπρεπε να μπει ο Ντεσπόντοφ. Η ουσία είναι για να μην ξεχνιόμαστε πως αυτό δεν ήταν το τελευταίο ματς για τον ΠΑΟΚ στη σεζόν. 

Γιατί η διαχείριση αφορά και την επόμενη μέρα πολύ περισσότερο όταν αυτή αφορά ματς που κρίνει έναν στόχο που γίνεται τη Δευτέρα. Ο ΠΑΟΚ έμεινε πρώτος και από πλευράς ουσίας και ψυχολογίας αυτό είναι ένα κέρδος ανεξάρτητα που δεν πήρε τη νίκη. Που με βάση την συνολική εικόνα στο ματς και τις ευκαιρίες, την άξιζε. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.