Demi Moore: Νέο φλογερό ειδύλλιο με γνωστό τραγουδιστή για την 61χρονη σταρ

Metrosport Team06 Ιουνίου 2024

«Φωτιά» με καπνό φαίνεται πως έχουμε στη φημολογούμενη νέα σχέση της Demi Moore με τον Αμερικανό τραγουδιστή και μέλος του συγκροτήματος των Jonas Brothers, Joe Jonas.

Η 61χρονη σταρ φαίνεται πως έχει έρθει... πολύ κοντά με τον φρεσκοχωρισμένο τραγουδιστή, παρά τα 27 χρόνια που τους χωρίζουν, επιλέγοντας μάλιστα να δειπνήσουν στο Hotel du Cap στην Αντίπ της Γαλλίας, όπου βρέθηκαν και οι δυο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ των Καννών.

Όπως αποκάλυψε στην «PageSix» πηγή, ο Joe Jonas έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη στο γκαλά amFAR στις Κάννες, το οποίο διοργάνωσε η Demi Moore, που εθεάθη να χορεύει ξέφρενα την ώρα που τραγουδούσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε τον περασμένο μήνα στη Νότια Γαλλία, αν και δεν αποκλείεται να είχαν συναντηθεί και παλαιότερα, καθώς η Demi Moore διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον αδελφό του και επίσης τραγουδιστή, Nick. 

«Η Demi και ο Joe έχουν αναπτύξει μια φιλία. Έχουν κοινούς φίλους και ήρθαν κοντά», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.