Δέλλιος για Καρδία: «Είμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο»

Χρήστος Λιάπης16 Σεπτεμβρίου 2024

Από τα πρώτα λεπτά ο ΑΟ Καρδίας βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στον Εθνικό Σοχού και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Δέλλιος για την ομάδα του και τη συνέχεια της Eurolamp της Α1 της ΕΠΣΜ επισήμανε: «Πρώτα απ ' όλα εύχομαι στην ομάδα του Εθνικού Σοχού καλή συνέχεια με υγεία στο πρωτάθλημα.

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική δεχόμαστε τέρμα στα πρώτα λεπτά του αγώνα και χθες δεχτήκαμε δύο τέρματα στο 5' του αγώνα και αναγκαστικά έπρεπε να αλλάξουμε το πλάνο μας.

Αντιδράσαμε στο πρώτο ημίχρονο με μια φλύαρη κατοχή χωρίς κλασικές ευκαιρίες. Προσπαθήσαμε να μετουσιώσουμε την κατοχή της μπάλας σε ευκαιρίες για γκολ και να αποτρέψουμε τον αντίπαλο να πετύχει τρίτο γκολ και να τελειώσει κάπου εκεί το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε το πλάνο μας έτσι ώστε να πιέσουμε περισσότερο τον αντίπαλο μας, είχαμε κυριαρχία στο παιχνίδι αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε τις ευκαιρίες μας γκολ.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου διότι για δεύτερο παιχνίδι βρίσκονται από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ και δεν παράτησαν ποτέ την προσπάθεια μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Η ομάδα μας θα βρει τον δρόμο της. Είμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο διότι το καλοκαίρι αυτό άλλαξαν πολλά πράγματα στην ομάδα (διοικητικά-αγωνιστικά)και προσπαθούμε να δώσουμε μια νέα ταυτότητα που αρμόζει στην ιστορία της ομάδας της Καρδίας.

Κρίμα για τον κόσμο μας που γέμισε το γήπεδο και δεν τους αποζημιώσαμε με ένα καλό αποτέλεσμα. Επιφυλασσόμαστε για το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας να μην τους απογοητεύσουμε ξανά.

Από σήμερα κοιτάμε μόνο το παιχνίδι με τον Ορφέα Σουρωτής και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.