Δεληγιαννίδης: «Ο Θυμιάνης δεν δείχνει...22 εντός και εκτός γηπέδου» - Τι είπε για τον τίτλο του MVP και τον Γκαρσία

Metrosport Team14 Ιουνίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, με τον νεαρό ακραίο αμυντικό να μιλάει για τον προσωπικό τίτλο του MVP της χρονιάς για τον Πανσερραϊκό, την κοινή του παρουσία με τον Πάμπλο Γκαρσία τόσο ως συμπαίκτες όσο και ως προπονητή του, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον άλλοτε συμπαίκτη του , Κώστα Θυμιάνη, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Αρχικά τοποθετήθηκε για το βραβείο του MVP: «Να ναι καλά ο αδερφός μου και η παρέα του που με βοήθησαν στην ψηφοφορία καθώς συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να συγκεντρωθεί το ποσοστό αυτό. Είναι ένα βραβείο το οποίο μου δίνει ώθηση και κίνητρο σε ατομικό επίπεδο για μία αν όχι ίδια, καλύτερη χρονιά σε ατομικό επίπεδο».

Προσθέτοντας: «Έχω υπογράψει ένα διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πανσερραϊκού , είμαι εδώ και είμαι αφοσιωμένος , τα υπόλοιπα ανήκουν στο μέλλον».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Αν και τον έχω προλάβει και σαν συμπαίκτη στον ΠΑΟΚ, αυτός δεν το θυμόταν γιατί εγώ τότε ήμουν 16 ετών. Σκεφτείτε ότι έβλεπα το διπλό του ΠΑΟΚ στην Τότεναμ από την τηλεόραση και την επόμενη χρονιά ήμασταν συμπαίκτες και απορούσα πως βρέθηκα από τη μία στιγμή στην άλλη να είμαι συμπαίκτης με αυτά τα παιδιά. Από τη στιγμή που επέλεξε ένα διαφορετικό βήμα , του εύχομαι καλή επιτυχία».

Για τον Κώστα Θυμιάνη: «Τον είχα τρία χρόνια συμπαίκτη, ήμασταν μαζί στο δωμάτιο, αν και 22 χρονών δεν φαίνεται το νεαρό της ηλικίας του. Θεωρώ ότι είναι στόπερ και θα βοηθήσει και θα βοηθηθεί πάρα πολύ. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να σταθεί σε τέτοιο επίπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.