Δέκα λεπτά ήταν αρκετά για την Τσέλσι, 1-4 κόντρα στον Παναθηναϊκό

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2024

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το καλό του ξεκίνημα και η Τσέλσι τον τιμώρησε, επικρατώντας με 1-4 στο ΟΑΚΑ, για τη 2η αγωνιστική του Europa Conference League.

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο, μετά την ήττα από τους "μπλε", βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, ενόψει των επόμενων υποχρεώσεών τους στην Ευρώπη, καθώς έχουν μόλις έναν βαθμό, μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής.

Την επόμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Τζουργκάρντεν (7/11), στη Σουηδία, ενώ η Τσέλσι υποδέχεται τη Νόα (7/11), την ομάδα που απέκλεισε την ΑΕΚ στα προκριματικά του Conference League.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Η πρώτη μεγάλη στιγμή του αγώνα ήταν για τους "πράσινους", ο Μλαντένοβιτς εκτέλεσε από τα αριστερά το φάουλ, ο Γεντβάι έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Γιόργκεσεν απομάκρυνε σωτήρια σε κόρνερ.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τους Άγγλους, αλλά στην τελική προσπάθεια δεν είχαν ψυχραιμία. Τελικά στο 22' ο Μούντρικ και ο Φέλιξ συνεργάστηκαν άψογα και ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ για την Τσέλσι.

Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τον Παναθηναϊκό και σε διάστημα δέκα λεπτών πέτυχαν τρία τέρματα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-4, με τους Μούντρικ, Φέλιξ και Ενκουνκού να είναι σκόρερ για την αγγλική ομάδα.

Στο 69ο λεπτό ο Παναθηναϊκό αναπτύχθηκε εξαιρετικά, ο Βαγιαννίδης έκανε το παράλληλο γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι και ο Πελίστρι σε κενή εστία μείωσε σε 1-4 για το "τριφύλλι".

Παναθηναϊκός: Ντραγκόβσκι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς (60’ Βαγιαννίδης), Μαξίμοβιτς, Τσέριν, Μαντσίνι (60’ Τετέ), Ουναϊ (80’ Μπακασέτας), Πελίστρι (70’ Τζούρισιτς), Γερεμέγεφ (71 Σπόραρ).

Τσέλσι: Γιόργκενσεν, Μπαντιασίλε, Ντισασί, Βέιγκα, Κουκουρέγια, Φερνάντες (71’ Κασαντέι), Ντιούσμπερι-Χολ (77’ Τσουκβουεμέκε), Ζοάο Φέλιξ, Νέτο (62’ Τζορτζ), Ενκουνκού, Μούντρικ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.