ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος: Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας

Παναγιώτα Χαλκιά13 Μαΐου 2024

Με δυνατά ονόματα και προσδοκίες θα συμμετάσχει η Ελλάδα στον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο της Ελλάδος. 

Η Εθνική Ελλάδος τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει πάρει μέρος σε τέσσερις διεθνείς αγώνες. Η σεζόν άνοιξε στο Tour of Sharjah των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, όπου οι Αρβανίτου, Δράκος, Γιαννούτσος, Σούλιος, Μούτσιος και Δούζας τερμάτισαν στην 11η θέση. Δύο από τους ποδηλάτες ο Αρβανίτου και ο Δράκος μπήκαν στην πρώτη 10άδα της κατάταξης του καλύτερου νέου αθλητή.

Στη συνέχεια οι αθλητές έλαβαν μέρος στον International Tour od Rhodes, όπου ο Περικλής Ηλίας κατάφερε να βρεθεί στην 37η θέση της γενικής κατάταξης και είχε τον καλύτερο τερματισμό σε ετάπ για την ελληνική αποστολή, όντας μάλιστα και ο πέμπτος στον εναρκτήριο πρόλογο ατομικής χρονομέτρησης. Ακολούθησαν οι Νικόλαος - Μιχαήλ Δράκος ((58ος), ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης (62ος), ο Νικηφόρος Αρβανίτου (96ος) και ο Διονύσης Δούζας (107ος).

Στους άλλους δύο αγώνες στη Ρόδο, ο Γιώργος Μπούγλας και ο Νικόλαος Δράκος ξεχώρισαν στο Visit South Aegean Islands και Γκραν Πρι Ρόδου αντίστοιχα. 

Η γαλανόλευκη αποστολή για τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο της Ελλάδος απαρτίζεται από τους Νικηφόρο Αρβανίτου (Α.Ο.Θησέας), Μιλτιάδη Γιαννούτσο (Αίολος), Νικόλαο - Μιχαήλ Δράκο (Α.Ο.Θησέας), Περικλή Ηλία (Κρόνος Νίκαιας), Πολυχρόνη Τζωρτζάκη (Ταλως), Emiliano Vila (ASPTT Nancy).

Οι αναπληρωματικοί είναι ο Διονύσης Δούζας (ΠΓΣ Λάρισας), ο Μιχαήλ Κορτσιδάκης (Ταλως) και Νικόλαος Ζέγκλης (Π.Ο. Καρδίτσας).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.